ekran kartım neden hep %50 %60 kullanıyor

Reaksiyon skoru
56
ekran kartım neden 50 60 civarında ya yüksek ayarlara alıyorum yine 50 60 ozaman dahada kasıyor ekran kartım 1660süper neden herkes 99 95 falan kullanıp kasmadan oynarken benimki 50 60 anlamıyorum ya ??
1645122057416.png

İşlemcin darboğaz yapıyordur işlemcin ne?

ram den kaynaklı olabilir . 8 ve düşük mhz de çalışıyor ise . hangi oyunlarda oluyor bu durum.

Her oyunda mı yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramler ne peki
ram 8 o yüzdenmi acaba

ram den kaynaklı olabilir . 8 ve düşük mhz de çalışıyor ise . hangi oyunlarda oluyor bu durum.
8 ama 3200 mhz bu fotoğraf arkada fivem oynuyorum baya dolu bi yer
1645123175251.png

Her oyunda mı yapıyor

ramler ne peki
bazı oyunlar yüksek oyunlarda böyle yapıyor valorant cs falan sorun yok ama god of war olsun gta 5 fivem normel story mode max grafikler 100 fps oynuyorum

ram 8 o yüzdenmi acaba

8 ama 3200 mhz bu fotoğraf arkada fivem oynuyorum baya dolu bi yer
Alıntıyı görüntüle

bazı oyunlar yüksek oyunlarda böyle yapıyor valorant cs falan sorun yok ama god of war olsun gta 5 fivem normel story mode max grafikler 100 fps oynuyorum
100 fps ideal sayılır onu ram takviyesi ile arttırabilirsiniz ,ama sunucu yoğunluğu ilede kaynaklı olup işlemciye fazla yük bindiriyor olabilir.

Kanka tek 8 gb ise kasması normal yani sen ona bir 8 gb daha al cl değeri falan aynı olsun

Kanka tek 8 gb ise kasması normal yani sen ona bir 8 gb daha al cl değeri falan aynı olsun
reis bende hangi ram var bilmiyorum ben gamegaraj dan almıştım bazı sitelerde yok ordan almam lazım illa ki aynı modelmi olması lazım yoksa cl ve mhz aynı olsa yetermi

Bu işlem kişiye yönelik sorun algılama hizmeti olduğundan 15-20 dakika arasında sürebilir:
Çalıştır'a 'msinfo32' yazın ardından CTRL+S ile dosyayı masaüstüne kaydedin ve dosyayı bizimle paylaşın(Microsoft OneDrive , Google Drive (Herkese açık paylaşınız.) , Yandex Disk , DropBox) detaylı olarak bakalım.

CL - DDR - MHz aynı olsun kafan rahat olsun. kasayı açıp bakablirsin istersen aynısından al

Geri