Neler Yeni

Ekran kartım rx6700xt yeni sistem aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ogün
Sürekli sürücü düzgün çalışmıyor yüklenemedi gibi hatalar alıyorum sorun nerden kaynaklı anlamadım çipset arızası diyen var acaba garanti kapsamına giriyormu tek yaptığım çalıştırıp windows 10 kurdum sonra hatalar devam edince 11 i kurdum acaba kurarken bir hatamı yaptı. Anlamadım 11 e geçerken normal update ekranından yapmadı flaşa indirip biostan tekrar kurdum komple bir sıfırlasam olurmu acaba

Reav

80+ Silver
Sürekli sürücü düzgün çalışmıyor yüklenemedi gibi hatalar alıyorum sorun nerden kaynaklı anlamadım çipset arızası diyen var acaba garanti kapsamına giriyormu tek yaptığım çalıştırıp windows 10 kurdum sonra hatalar devam edince 11 i kurdum acaba kurarken bir hatamı yaptı. Anlamadım 11 e geçerken normal update ekranından yapmadı flaşa indirip biostan tekrar kurdum komple bir sıfırlasam olurmu acaba
normal windows 10 kurup sıfırdan format ile 23.7.1 Adrenalin yüklemeyi deneyin olmuyorsa chipsette sorun vardır zaten garantiye yollayın garanti kapsamına girer değişim yapılır

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
bende de rx 6700 xt var sorunsuz kullanıyorum. bence windowsta hata var baska bir windows ile format atabilir misiniz? bir de format atarken mi bu sorunla karşılaşıyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ogün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal windows 10 kurup sıfırdan format ile 23.7.1 Adrenalin yüklemeyi deneyin olmuyorsa chipsette sorun vardır zaten garantiye yollayın garanti kapsamına girer değişim yapılır
Anladım kral gencer gamingten aldım sistemi nası garantiye göndereceğim
İlgin için çok teşekkürler

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Ekran kartını test ederler sonra geri kutuya koyar öyle gönderirler siz sonradan sisteme takarsanız takılı gelmesi çok garip hocam.

Reav

80+ Silver
Anladım kral gencer gamingten aldım sistemi nası garantiye göndereceğim
İlgin için çok teşekkürler
Gencere mail atma bence direkt ara e fatura olarak yolluyorlar mailine fatura faturayıda mailden at sonra onlar sana süreci söylerler

TaHao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yunus Türk
Gpu takılı sistem de ilk defa duyuyorum ha. O öyle kargolandıysa taa yalovadan pinleri zarar görmüştür bence. Açarken video çekmediysen o dediğine inanmazlar bu arada.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
sistem adı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ogün
Solis diye yazıyor gencer gaminte aynısı artık gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gpu takılı sistem de ilk defa duyuyorum ha. O öyle kargolandıysa taa yalovadan pinleri zarar görmüştür bence. Açarken video çekmediysen o dediğine inanmazlar bu arada.
Açarken video çektim ama sadece kargo açılımı yaptım ekran kartını yerleştirirken çekmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de rx 6700 xt var sorunsuz kullanıyorum. bence windowsta hata var baska bir windows ile format atabilir misiniz? bir de format atarken mi bu sorunla karşılaşıyorsunuz ?
Hayır ilk gün bir sorun yoktu ikinci gün cs oyun içi problemler olmaya başladı sonra masaüstünde bile görseldeki gibi mevzular ekranın kararıp gidip gelmesi falan filan

Ekler

• 9B569748-64BD-46D5-99BC-9F0FA7C8C9A2.jpeg
    9B569748-64BD-46D5-99BC-9F0FA7C8C9A2.jpeg
    782 KB · Hit: 18

oliveforge99

80+ Silver
Hatayı paylaşır mısınız

Top Bottom