Ekran kartım tamir edilebilir mi ?

ManesW

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
500
ekran kartım Geforce GTX 760 Ti geçen sene oyun oynarken 2 defa mavi ekran yedim mavi ekran yememe rağmen bilgisayarı açıyodum 3. mavi ekrandan sonra bilgisayarım ekran kartımı görmemeye başladı bilgisayarı sıfırlayıp tekrar algılayıp algılamadığını test ettim yine algılamadı bilgisayarcıya götürdüm ömrünü tamamladığını yanmadığını söyledi bu olay olalı 1 sene geçti şimdi tekrar takıp deneyim dedim fanları dönüyor güç ışığı yanıyor ekrana görüntü veriyor ama Microsoft Görüntü Bağdaştırıcısı ile açıldı windows arama yerine dxdiag yazdım orada ekran kartı bilgilerimi verdi ama VRAM kısmı 0 gözüküyordu ekran kartımın yaşı yaklaşık 7 sene tamir edilebilir mi edilirse çok fazla maaliyeti olur mu bana malüm ekran kartı piyasası yüzünden bu hallere düştüm. Yanıtlarınızı bekliyorum.

ekran kartım Geforce GTX 760 Ti geçen sene oyun oynarken 2 defa mavi ekran yedim mavi ekran yememe rağmen bilgisayarı açıyodum 3. mavi ekrandan sonra bilgisayarım ekran kartımı görmemeye başladı bilgisayarı sıfırlayıp tekrar algılayıp algılamadığını test ettim yine algılamadı bilgisayarcıya götürdüm ömrünü tamamladığını yanmadığını söyledi bu olay olalı 1 sene geçti şimdi tekrar takıp deneyim dedim fanları dönüyor güç ışığı yanıyor ekrana görüntü veriyor ama Microsoft Görüntü Bağdaştırıcısı ile açıldı windows arama yerine dxdiag yazdım orada ekran kartı bilgilerimi verdi ama VRAM kısmı 0 gözüküyordu ekran kartımın yaşı yaklaşık 7 sene tamir edilebilir mi edilirse çok fazla maaliyeti olur mu bana malüm ekran kartı piyasası yüzünden bu hallere düştüm. Yanıtlarınızı bekliyorum.
Önce bilen bir teknisyenden sorunun ne olduğunu bulman gerekiyo bi araştir il içerisinde vs var mı ona göre zaten fiyat az çok soruna göre belli olur şunuda belirtiyim adam seni başından savmış resmen ömrünü doldurmuş diyerek bi nevi sgit demiş komiğime gitti bence yapilabilir

katılıyorom en kısa zamanda güvendiğim bir bilgisayarcıya baktıracağım. Yanıtınız için teşekkürler.

Dostum ac kapa yaptiginda cip isiniyor ya genlesme sonucu temes etmeye basliyor baska bir sorunu varsa yaptır ama cip ten ise rebealing denin bir islem lazım oda cok pahalı bence degmez ama ucuza bulursan onda yapilir cipten cikmama ihtimali de var tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,652
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri