ekran kartının fanının dönmedigini fark ettim şuan ama bir sorun olabilirmi dxdiagdan bakınca görüküyor ekran kartı ?apu olduğundan
Normal hocam silent mod da olduğu için oyunda 60 dereceyi yada 55i geçince otomatik kendisi açıyor zaten, bende msi gtx950 var aynısını benim kart da yapıyor.e
ekran kartının fanının dönmedigini fark ettim şuan ama bir sorun olabilirmi dxdiagdan bakınca görüküyor ekran kartı ?
tamamdır teşekkür ederim biran korktum yeni aldım ekran kartını da 9-10 gün oldu dahaNormal hocam silent mod da olduğu için oyunda 60 dereceyi yada 55i geçince otomatik kendisi açıyor zaten, bende msi gtx950 var aynısını benim kart da yapıyor.
Bios ekranını açıp foto atarsanız daha sağlıklı yardımcı olabilirim.sistem
sapphare 6500xt
ryzen3 3200g
biostar a320m
yardımcı olabilirseniz sevinirim
tamamdır hemen atıyımBios ekranını açıp foto atarsanız daha sağlıklı yardımcı olabilirim.
Bios ekranını açıp foto atarsanız daha sağlıklı yardımcı olabilirim.
Chipset den Onboard device kısmına girip foto atabilirmisiniztamamdır hemen atıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chipset den Onboard device kısmına girip foto atabilirmisiniz
Bu kısımdaki seçenmekleri açıp 2G yada 2048 gibi ibareler gördüğünüz bir bölüm varmı ?Advanceddeki ayarları deneyeceğiz hocam, her anakartta değişiklik gösterebilir bende integrad graphic yazıyoordu advancedde büyük ihtimal buranın içinde
Advanceddeki ayarları deneyeceğiz hocam, her anakartta değişiklik gösterebilir bende integrad graphic yazıyoordu advancedde büyük ihtimal buranın içinde
Bu kısımdaki seçenmekleri açıp 2G yada 2048 gibi ibareler gördüğünüz bir bölüm varmı ?
Burası dikkatimi çekti ama başka yerlerde 2g veya 2048 gibi birsey yazmıyorAdvanceddeki ayarları deneyeceğiz hocam, her anakartta değişiklik gösterebilir bende integrad graphic yazıyoordu advancedde büyük ihtimal buranın içinde
Bu kısımdaki seçenmekleri açıp 2G yada 2048 gibi ibareler gördüğünüz bir bölüm varmı ?
Hocam instagram _caglarkanber_ isterseniz görüntülü arayarak daha hılzı yardımcı olabilirimPci express setting kısmında neler var
Pci express setting kısmında neler var
Hocam instagram _caglarkanber_ isterseniz görüntülü arayarak daha hılzı yardımcı olabilirim