Ekran kartım yamuk kalıyor

hfk38

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar itopya dan sistem aldım ve ekran kartı ayrı kutusunda geldi her zamanki gibi. Ama kartı takıyorum yamuk kalıyor. Evde ki diğer PC nin kartını takınca oturuyor ama bu kart oturmuyor. Kastırarak oturtup vidaladım ana içime sinmiyor ne yapmalıyım

Ekler

• IMG_5201.webp
    IMG_5201.webp
    338.4 KB · Hit: 53
  • IMG_5200.webp
    IMG_5200.webp
    365.1 KB · Hit: 47
Boş hali buydu hocam

Ekler

• 6A2CC064-28C5-4620-89C9-CEA85D8046A9.webp
    6A2CC064-28C5-4620-89C9-CEA85D8046A9.webp
    486.7 KB · Hit: 36
Kanka kartı oturttuğuna emin misin?
Anakarttaki yuvaya oturmuyor olabilir. Bir de arkadaşın dediği gibi anakart tarafından da foto atar mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boş hali buydu hocam
Ekran kkartını tekrar takıp atar mısın böyle bir foto

Kasanın arkasındaki yuvaları sen mi açtın o şekilde mi geldi? Yuvalar yanlış gibi duruyor. Fotoğraf açısı da o kadar kötü ki hiçbir şey anlaşılmıyor. Video olarak atsan daha mantıklı.

Hocam anakartı kasaya oturturken yuvalar aşağı kısımda tam oturmamış olabilir alttakiler oturmadıysa bu şekilde bir açı oluşturmuş olabilir.
vJ7Rca0.webp

Görseldeki yuvalardan anakart kasaya bağlanır ilgili tahmini olarak aşağıdaki yuvalardan oturmamış olabilir.

Video çektim de buraya atamıyorum. Yuvalar o şekilde geldi çok orantısız. Anakartı az aşağı alma şansım olur mu acaba

Gördüğüm kadarıyla anakartın arka girişleri doğru yerlerinde o yüzden anakartı azcık aşağı alma gibi olmaz. Ekran kartı için doğru kapaklar açılmış. Pci yuvasına doğru oturttuğundan emin ol ve ekran karttının giriş kısımlarının metalini kasadaki yuvalara oturduğundan emin ol orada 2 adet çıkıntı olması lazım kasada da 2 adet yuva olması lazım o kısımda oraya giriyor olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,054
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri