Neler Yeni

Ekran kartım yandı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadircan
Ekran kartımın yanıp yanmadığından emin değilim fakat çok fazla fps düşüşü yaşıyorum ve fazlasıyla donuyor oyunlarda. GTX970 bu arada ekran kartım.

Ve bu ekran kartıyla oyun oynamaya devam edersem ne olur?

Yüksek ihtimalle RAM kullanıyo şu an.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Ekran kartımın yanıp yanmadığından emin değilim fakat çok fazla fps düşüşü yaşıyorum ve fazlasıyla donuyor oyunlarda. GTX970 bu arada ekran kartım.

Ve bu ekran kartıyla oyun oynamaya devam edersem ne olur?

Yüksek ihtimalle RAM kullanıyo şu an.
Ekran kartın yansa anlarsın. Msı afterburner kullanarak gpu fan hızını arttırabilir ve ısı sorununu önüne geçebilirsin(bazen de donma). Sistemin de yetersiz olabilir.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Melih Baygör
kullandığın kart eski bir model. oynadığın oyun ve grafik ayarlarına göre donması normal

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Kart yansa nasıl görüntü alıcan hocam ? Bir de sen o kartı evde normal kullanım ile ( yüksek düşük voltaj elektrik çarpması harici ) nasıl yakabilirsin ? Kartı sök temizle yapamam diyorsan ver bi bilgisayarcıya temizlesin sorunun çözülür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart yansa nasıl görüntü alıcan hocam ? Bir de sen o kartı evde normal kullanım ile ( yüksek düşük voltaj elektrik çarpması harici ) nasıl yakabilirsin ? Kartı sök temizle yapamam diyorsan ver bi bilgisayarcıya temizlesin sorunun çözülür.
Kral eyvallah yorumun için arada sırada ekran gidiyo ben müdahale etmediğim zamana kadar gelmiyor.
O yüzden yanıp yanmadığını anlayamadım.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Kral eyvallah yorumun için arada sırada ekran gidiyo ben müdahale etmediğim zamana kadar gelmiyor.
O yüzden yanıp yanmadığını anlayamadım.
Arada görüntü kaybının çok sebebi var hocam. Kablonda temassızlık vardır uç yemiştir tak çıkar yapıyorsan. Yada soket artık eskimiştir takarken yamultmuşsundur. Yada sürücü kaynklı olabilir windows güncellemesi kaynaklı bile olabilir. Sıcaklıklardan bile yapar. Bu arada kartın güzel frame gen modlarıyla hala iş yapıyordur sanırım çok iyi.

Top Bottom