Yodian
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
rx 570 4gb kartı termal macun pad değiştim 80i görmüyor kart pubg oynuyorum 75e kadar %50 55 civarı fan çalışıyor sen düşün hocam bakmak lazım malımıza bu arada yüke girince kaç watt çekiyor belki psu besleyemiyordur ondan kapanıyordur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka kendin yapsana elbet youtube da vardır o kartın bakımı padler muhtemelen sorunsuzdur 4 yılda olsa ama macun kupkuru olmuştur bi mx 6 filan al yeter
Hocam, elleri fazla tireyen biri olarak ekran kartı için lazım olan temizliği yapmak benim için zor olur. Şimdilik işlemci macunu değiştirmekten öteye geçmemeyi tercih edeceğim yine de teşekkür ederim.yok hocam ben genelde bakımı kendim yapıyorum. açıkcası kendiniz de yaparsınız az bişey anlamak lazım. video izleyerek yapabilirsiniz ya da riske etmeyin.
yok hocam sıçaklıklar ortada ilk 7 sn de 85 olmuş kart hotspot da cabası psu olsa zaten direk güçten kesilir. sadece ekran kararıyor
Elimde 750w silver+ corsair bir psu var ICUE 4000X kasa ile beraber gelmişti. eskiden ilk 2 sene 65 dereceyi geçmiyordu da dediğiniz gibi kendi ihmalkarlığımdan kaynaklı böyle oldu demek ki umarım hasar almamıştır. En yakın zamanda değiştirteceğim.rx 570 4gb kartı termal macun pad değiştim 80i görmüyor kart pubg oynuyorum 75e kadar %50 55 civarı fan çalışıyor sen düşün hocam bakmak lazım malımıza bu arada yüke girince kaç watt çekiyor belki psu besleyemiyordur ondan kapanıyordur
kanka kendin yapsana elbet youtube da vardır o kartın bakımı padler muhtemelen sorunsuzdur 4 yılda olsa ama macun kupkuru olmuştur bi mx 6 filan al yeter
Tekrardan hepinize teşekkür ederim.