Ekran kartımda sorun olabilirmi

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
SELAMÜN ALEYKÜM
2. Monitörümü aldım pcye bağladım falat pc her kapanırken böyle oluyor bu sıkıntıdan dolayo servise gönderdim fakat bu mesaj geldi bana bende ekran kartından şüphelenmeye başladım fakat bu sorun yaşadığım Monitörü taktığım porta öbür monitörümü takınca böyle bir sıkıntı yok sizce neyden kaynaklı bu sıkıntı.

Ekler

• 20288.webp
    20288.webp
    113.7 KB · Hit: 35
SELAMÜN ALEYKÜM
2. Monitörümü aldım pcye bağladım falat pc her kapanırken böyle oluyor bu sıkıntıdan dolayo servise gönderdim fakat bu mesaj geldi bana bende ekran kartından şüphelenmeye başladım fakat bu sorun yaşadığım Monitörü taktığım porta öbür monitörümü takınca böyle bir sıkıntı yok sizce neyden kaynaklı bu sıkıntı.

Monitöründe dinamik bölgesel aydınlatma açık sanırım monitör modelin nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus serisinden VG27AQL5A modeline yakın veya benzer model ise monitörün tuş ile ayarlar kısmından dinamik bölgesel aydınlatma seçeneğini kapat düzeleceğini göreceksin.

Monitöründe dinamik bölgesel aydınlatma açık sanırım monitör modelin nedir ?

Asus serisinden VG27AQL5A modeline yakın veya benzer model ise monitörün tuş ile ayarlar kısmından dinamik bölgesel aydınlatma seçeneğini kapat düzeleceğini göreceksin.
Hocam gerçektenmi boşunamı bu kadar servis ile uğraştım.😮

Monitör teslim alınca denicem hocam umarım düzelir.

Hocam gerçektenmi boşunamı bu kadar servis ile uğraştım.😮

Monitör teslim alınca denicem hocam umarım düzelir.
Bu gösterdiğin tam olarak o özellik. Umarım kargoda hasar vesaire almaz ürünün.

Son düzenleme:
SELAMÜN ALEYKÜM

hdr mı açık ayarlarında?

Açık kapalı fark etmeden yapıyordu sanırım
Şundan dolayı sordum iki gün önce monitör panelinden renklerle falan oynamaya çalışıyordum ve hiçbir şey değişmiyordu gigabyte a teknik destek talebi bile oluşturdum sonra HDR’ı açtığım geldi aklıma kapattım ve her şey düzeldi bu noktaya gelene kadar sinir krizi geçirdim ve 1 saat sürdü 😃

SELAMÜN ALEYKÜM

donanımsal olarak bır sorun gıbı gelmedı bana

donanımsal olarak bır sorun gıbı gelmedı bana
Dimi hocam o zaman öbür monitörümde sıkıntılı olurdu.

Elime gelsin monitör üstteki hocamın yazdığını uygulicam umarım düzelirde kafam rahatlar 😔

Dimi hocam o zaman öbür monitörümde sıkıntılı olurdu.

Elime gelsin monitör üstteki hocamın yazdığını uygulicam umarım düzelirde kafam rahatlar 😔
kesinlikle hocam diger monitorde de ayni sorunu yasardin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,112
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri