Neler Yeni

pc geneli anlamsız overheat

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
psu zaten firmanın kendi psu'su zaten tüm sistemi beraberinde göndermiştim garantiye sağolsunlar olduğu gibi geri gönderdiler eğer markanın ismini söylediğim takdirde başımın belaya girmeyeceğini bileydim söylerdim ismini
İlla ki bi markası vardır PSU nun. Eğer iyi bi markaysa tr servisi vardır, satıcıya değil servise göndermek gerekiyo. Ama rampage powerboost tarzı bir şeyse ilgilenen olmaz

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam şunu dener misin kasanın kapağını aç ve bu şekilde çalıştır furmark testini. Birde kapak açıkken izleyelim sıcaklıkları

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
İlla ki bi markası vardır PSU nun. Eğer iyi bi markaysa tr servisi vardır, satıcıya debğil servise göndermek gerekiyo. Ama rampage powerboost tarzı bir şeyse ilgilenen olmaz
hocam marka game garaj
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şunu dener misin kasanın kapağını aç ve bu şekilde çalıştır furmark testini. Birde kapak açıkken izleyelim sıcaklıkları
hocam dedim ya kasayı tamamen sökmeyi bile denedim max 3,4 derece etkiledi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Kapak o kadar farkettirmez ya 78 derece çok yüksek

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,317
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
PSU ne alaka sıcaklıkla onu anlayamadım?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Belki senin evin sıcaktır diyeceğim de 10+ derece sıcak olsa sen evde erirsin

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
Belki senin evin sıcaktır diyeceğim de 10+ derece sıcak olsa sen evde erirsin
hocam bide aynı sitede yaşadığım oda sıcaklıklarımızın bile tıpa tıp aynı olan arkadaşımın sistemine takınca kartımdan 10-15 arası sıcaklık eksiliyor hayret bişey

PSU ne alaka sıcaklıkla onu anlayamadım?
bilgisayarın tüm parçalarına gücü sağlayan donanım psu olduğundan ve değiştirmeyi denemediğim tek parça olduğundan dolayı psu son çare gibi gözüküyor ama tam bilmiyorum bende

Harun314

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Harun Gören
hocam bide aynı sitede yaşadığım oda sıcaklıklarımızın bile tıpa tıp aynı olan arkadaşımın sistemine takınca kartımdan 10-15 arası sıcaklık eksiliyor hayret bişey

bilgisayarın tüm parçalarına gücü sağlayan donanım psu olduğundan ve değiştirmeyi denemediğim tek parça olduğundan dolayı psu son çare gibi gözüküyor ama tam bilmiyorum bende
Fanların yönlerini doğru taktığından emin misin?Teker teker çıkartıp doğru yönde takmayı dene,kasanın önündeki fanlar kasaya hava çekecek arkasındaki egzoz fan havayı dışarı atacak ve pc çalışırken de bi elinle kontrol et havanın şiddetini

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Kasayı değiştireceksin komple psu ile birlikte. Psu sebep olsa bile tek başına yeterli sebep olmaz kasada da iş yok. Kasanın görüntüsünün mesh olması da bir anlam ifade etmiyor. Fanların konumu ve kalitesi önemli. Bilgisayarcılara da fazladan para çarpılma internetten al kasayı bilgisayarcıya kaptıracağın paraya daha iyi kasa alırsın. Her mesh kasa işe yarayacak diye de bir şey yok. Dünyanın parasını dökme kasaya ama alırken bak. Bazıları öyle gösteriş olsun diye 6 tane fan takıyor, fanların hepsi birbirinden beter iki kaliteli fanın ürettiği hava akışını üretemiyor. Bunun yapılmış testleri bile var. Kimisi sıcaklık o kadar fark etmez dese de markaların kendi kasalarında bile yaptıkları testler var. Markaların başka markalarla karşılaştırılmaları var sıcaklıklar gayet fark ediyor. Kasayı daha hava alır bir yere konumlandır. İçeri giren hava kadar içerdeki havanın hızlı çıkması da önemli. Yazılımlarını da güncelle gerekirse manuel fan ayarları yap. Kasa fanlarının ayarlarını biostan ekran kartınınkini de ek yazılımlarla yada nvidiadan yaparsın. Fanlar tam performansta hala kartı ve kasayı soğutamıyorsa yaşadığın şehirde forumdan bir üye var mı ona bakmak lazım. Gelsin yerinde incelesin.

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
Kasayı değiştireceksin komple psu ile birlikte. Psu sebep olsa bile tek başına yeterli sebep olmaz kasada da iş yok. Kasanın görüntüsünün mesh olması da bir anlam ifade etmiyor. Fanların konumu ve kalitesi önemli. Bilgisayarcılara da fazladan para çarpılma internetten al kasayı bilgisayarcıya kaptıracağın paraya daha iyi kasa alırsın. Her mesh kasa işe yarayacak diye de bir şey yok. Dünyanın parasını dökme kasaya ama alırken bak. Bazıları öyle gösteriş olsun diye 6 tane fan takıyor, fanların hepsi birbirinden beter iki kaliteli fanın ürettiği hava akışını üretemiyor. Bunun yapılmış testleri bile var. Kimisi sıcaklık o kadar fark etmez dese de markaların kendi kasalarında bile yaptıkları testler var. Markaların başka markalarla karşılaştırılmaları var sıcaklıklar gayet fark ediyor. Kasayı daha hava alır bir yere konumlandır. İçeri giren hava kadar içerdeki havanın hızlı çıkması da önemli. Yazılımlarını da güncelle gerekirse manuel fan ayarları yap. Kasa fanlarının ayarlarını biostan ekran kartınınkini de ek yazılımlarla yada nvidiadan yaparsın. Fanlar tam performansta hala kartı ve kasayı soğutamıyorsa yaşadığın şehirde forumdan bir üye var mı ona bakmak lazım. Gelsin yerinde incelesin.
hocam öncelikle ağzına sağlık teşekkür ederim fakat benim kasam kötü değil diye biliyorum forumda benim kasamı kullanan bir çok kullanıcı gördüm hepsi de memnundu dediğiniz gibi kasanın konumu da güzel havadar bir yerde yazılımlarımı da güncelliyorum fakat şu an sadece 2k param var yani anca psu alıp deneyebilirim tabi olamaz demiyorum ama sorunun kasada olduğunu düşünmüyorum kasa Darkflash'ın Aquarius mesh kasası önde üç arkada bir fan olmak üzere 4 fanı var eğer bi bakın eğer kötüyse ona göre bakayım bende, ve ne yazıkki bilgisayar toplamayı bilmiyorum ve kendime o konuda güvenmiyorum da ondan dolayı bilgisayarcıya gidiyorum fakat günümüzde bilgisayarcılarda pek bir şey bilmiyor yaşadığım yer ıssız küçük bir ilçe ne yapacağım bende bişmiyorum

Top Bottom