Z zuyfrr 80+ Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Deniz Bugün, 09:35 #1 Merhaba ekran kartımda hiçbiryere takılı olmayan bir kablo gördüm bu nedir acaba ? PCLe yazıyor
Berkylmaz 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 247 Dahası Reaksiyon skoru 49 İsim Berk Bugün, 09:47 #2 zuyfrr yazmış: Merhaba ekran kartımda hiçbiryere takılı olmayan bir kablo gördüm bu nedir acaba ? PCLe yazıyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ekran kartının girişi 8 pinli toplayan kişi ek olarak uzatmıştır Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 09:47 Berkylmaz yazmış: Ekran kartının girişi 8 pinli toplayan kişi ek olarak uzatmıştır Devamı için tıklayın... Bir sorun yok yani
zuyfrr yazmış: Merhaba ekran kartımda hiçbiryere takılı olmayan bir kablo gördüm bu nedir acaba ? PCLe yazıyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ekran kartının girişi 8 pinli toplayan kişi ek olarak uzatmıştır Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 09:47 Berkylmaz yazmış: Ekran kartının girişi 8 pinli toplayan kişi ek olarak uzatmıştır Devamı için tıklayın... Bir sorun yok yani