Neler Yeni

Yardım Ekran kartımı 6 ay önceki fiyattan iade etmeye hakları var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Ekran kartımın(Sapphire RX 5500XT 4GB) driverini yüklediğim anda pc kapanıyordu, garantiye gönderdim.

Garantiye gönderdiğim Arena Bilgisayar hakkında sikayetvar.com'da onarım yerine aldığımız fiyattan iade ettiklerini okudum. Ben bu kartı aralık ayında 1780₺'ye aldım, ve bugün en ucuz 5200₺.

Şu anda hala garantide, umarım onarımı mümkündür. Eğer onarım değil de iade çıkarsa ne yapmalıyım? Hak iddia edebilir miyim? veya arızalı kartı geri alsam tamir ettirme olasılığım var mı?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ekran kartımın(Sapphire RX 5500XT 4GB) driverini yüklediğim anda pc kapanıyordu, garantiye gönderdim.

Garantiye gönderdiğim Arena Bilgisayar hakkında sikayetvar.com'da onarım yerine aldığımız fiyattan iade ettiklerini okudum. Ben bu kartı aralık ayında 1780₺'ye aldım, ve bugün en ucuz 5200₺.

Şu anda hala garantide, umarım onarımı mümkündür. Eğer onarım değil de iade çıkarsa ne yapmalıyım? Hak iddia edebilir miyim? veya arızalı kartı geri alsam tamir ettirme olasılığım var mı?

Bildiğim kadarıyla faturaya göre iade ediyorlar. Haksızlık.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Mosfet arızası var büyük ihtimalle kartta. Tamir edilebilir bir hasar ama tamir ederler mi bilemem.

TALHA MURAT

80+ Silver
Bildiğim kadarıyla faturaya göre iade ediyorlar. Haksızlık.
Değil sizin gibiler çok bencil havadan karadan para gelsin tek derdniz bu olsa gerek piyasası düştüğünü farzet sen düştüğü fiyattan mı iade istersin yoksa fatura fiyatımı ?
Sen o cihaza 1700 vermişsin gidip 5000 vermemişsin.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Aldığınız fiyattan iade ederler.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değil sizin gibiler çok bencil havadan karadan para gelsin tek derdniz bu olsa gerek piyasası düştüğünü farzet sen düştüğü fiyattan mı iade istersin yoksa fatura fiyatımı ?
Sen o cihaza 1700 vermişsin gidip 5000 vermemişsin.
ben o fiyattan satın almışım bozuk çıkmış. adamlar bana o parayi verdiklerinde rx 550 bile alamiyorum, ne haklari var buna? başınıza gelmeyince konuşmasını cok iyi bilirsiniz zaten.

TALHA MURAT

80+ Silver
ben o fiyattan satın almışım bozuk çıkmış. adamlar bana o parayi verdiklerinde rx 550 bile alamiyorum, ne haklari var buna? başınıza gelmeyince konuşmasını cok iyi bilirsiniz zaten.
Başıma gelmedi mİ?
Sizin yaptığınız fırsatçılık bu kadar kolay şeref satılmamalı benim başıma geldi telefon aldım garanti dışı bıraktı servis şuan mahkemem var ve büyük ihtimal ya onarım yapılacak yada hiçbir halt olmayacak garanti dışı bırakan bir servis düşünün ve 7 aydır haber bekliyorum sözde ağustos gibi belli olacaktı telefonun başına neler geldi düştü kırıldı vs . Belki iade olacak ve o cihaz yaklaşık 1000 tl daha fazla değerde iade olsam aynı telefonu bile alamıcam bu normal vermediğim bir paranın fazlası makbull değildir.

haksızlık felan deyil adam ne yapsın ya şu aralar fiyatlar yükseldi sizin aldığınız fiyatın üzerine ekleyerek mi iade edelim desin
acı ama gerçek böyle yapcak bir şey yok
firmanın elinde aynı ekran kartından yoksa büyük ihtimalle iade çıkar

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tabii ki size verdikleri fiyattan paranız geri iade olacak. Bir de haksızlık diyor. Adama bak hangi fiyattan aldıysan o verilecek. Ne saçma düşünce ya. İyi o zaman ben de 1050 Tİ'ları 2-3 sene 1500 TL'ye toplasaydım şimdi de gidip iade isteseydim. Düşüncesi bile saçma.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Başıma gelmedi mİ?
Sizin yaptığınız fırsatçılık bu kadar kolay şeref satılmamalı benim başıma geldi telefon aldım garanti dışı bıraktı servis şuan mahkemem var ve büyük ihtimal ya onarım yapılacak yada hiçbir halt olmayacak garanti dışı bırakan bir servis düşünün ve 7 aydır haber bekliyorum sözde ağustos gibi belli olacaktı telefonun başına neler geldi düştü kırıldı vs . Belki iade olacak ve o cihaz yaklaşık 1000 TL daha fazla değerde iade olsam aynı telefonu bile alamıcam bu normal vermediğim bir paranın fazlası makbull değildir.
Ben başlıkta 5000₺ mi istiyorum yazmışım? beni mağdur etmeye haklari var mi, hak iddia edebilir miyim diye sormusum. Aynen hocam telefon piyasası zaten 5 ayda %300 zamlandi aynen. Neyin kafasını yaşıyorsun acaba? Zamaninda parami paşa paşa vermiş ekran kartımı almışım. Şimdi ne hakla elimden aliyorlar? Tamir edip göndersinler.

hayatın acı gerçekleri hocam
dua edin piyasa biraz da olsa düştü
önceden 15k ya 3070 bulamıyordun en ucuzu 17k idi
şuanda hiç olmazsa 13k dan başlıyor 3070 ler

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Oldu senin 5500 TL alma gibi bir hakkın var mı? Faturanda ne yazıyorsa o olur.

Başınıza gelmeyinceymiş miş. Firma sen olsan böyle birine 5000 verecek misin? Hayır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom