Neler Yeni

Yardım Ekran kartımı 6 ay önceki fiyattan iade etmeye hakları var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Ekran kartımın(Sapphire RX 5500XT 4GB) driverini yüklediğim anda pc kapanıyordu, garantiye gönderdim.

Garantiye gönderdiğim Arena Bilgisayar hakkında sikayetvar.com'da onarım yerine aldığımız fiyattan iade ettiklerini okudum. Ben bu kartı aralık ayında 1780₺'ye aldım, ve bugün en ucuz 5200₺.

Şu anda hala garantide, umarım onarımı mümkündür. Eğer onarım değil de iade çıkarsa ne yapmalıyım? Hak iddia edebilir miyim? veya arızalı kartı geri alsam tamir ettirme olasılığım var mı?

TALHA MURAT

80+ Silver
Ben başlıkta 5000₺ mi istiyorum yazmışım? beni mağdur etmeye haklari var mi, hak iddia edebilir miyim diye sormusum. Aynen hocam telefon piyasası zaten 5 ayda %300 zamlandi aynen. Neyin kafasını yaşıyorsun acaba? Zamaninda parami paşa paşa vermiş ekran kartımı almışım. Şimdi ne hakla elimden aliyorlar? Tamir edip göndersinler.
Adamlar mı zammı belirliyor? Ekonomi kötü adamlar batsın mı? Çok gereksiz bir düşünce.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Tabii ki size verdikleri fiyattan paranız geri iade olacak. Bir de haksızlık diyor. Adama bak hangi fiyattan aldıysan o verilecek. Ne saçma düşünce ya. İyi o zaman ben de 1050 Tİ'ları 2-3 sene 1500 TL'ye toplasaydım şimdi de gidip iade isteseydim. Düşüncesi bile saçma.
Siz anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz arkadaşlar? Ekran kartım bozuldu ***BOZULDU**** benim isteğim doğrultusunda bir olay gerçekleşmedi. Ben ekran kartimi istiyorum, umrumda değil parasi. Parasini vermişim hakkim o

TALHA MURAT

80+ Silver
Siz anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz arkadaşlar? Ekran kartım bozuldu ***BOZULDU**** benim isteğim doğrultusunda bir olay gerçekleşmedi. Ben ekran kartimi istiyorum, umrumda değil parasi. Parasini vermişim hakkim o
Kimse her bir şey aldığını kolay almıyor kendini bu kadar zeki sanma.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Umarım firma sizin aleyhinize tamir reddi çıkar da bir güzel ağlayarak sümüklü burnunuzu yastığa sürtersin.

TALHA MURAT

80+ Silver

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Umarım firma sizin aleyhinize tamir reddi çıkar da bir güzel ağlayarak sümüklü burnunuzu yastığa sürtersin.
Zavallı dileklerinize devam edin. Oturduğunuz yerden empati kurmadan insanlari yargılayarak ileriki yaşantınızda ciddi anlamda başarı elde edeceğinizi düşünüyorum.

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
Bozulmuş olabilir bunun karşılığı para iadesidir senin mağdur olduğun tek konu beklediğin süredir ama onların tamir prosedürü böyleyse zaten bunu en başta kabul etmiş oluyorsun. Firmadan kesilen fatura değerinin üstünde para talep edersen ilk sana gülerler sonrada der adam ben yükselttim sanki piyasayı.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Senin derdin çıkarın o yüzden sen bizi anlamıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazla zorlama kardeşim allah korusun daha fazlası beyin felci.
Konuyu otur baştan sona bir defa daha oku, anlamazsan bir daha oku ki anlamadığını anlayamacak kadar zeka geriliği olduğunu düşünüyorum.

TALHA MURAT

80+ Silver
Zavallı dileklerinize devam edin. Oturduğunuz yerden empati kurmadan insanlari yargılayarak ileriki yaşantınızda ciddi anlamda başarı elde edeceğinizi düşünüyorum.
yaşıt? Ben senin abinim ne yaşıtından bahsediyon işim gücüm var allaha şükür gelmiş başarı maşarı diyorsun tövbeestağfirullah.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Bozulmuş olabilir bunun karşılığı para iadesidir senin mağdur olduğun tek konu beklediğin süredir ama onların tamir prosedürü böyleyse zaten bunu en başta kabul etmiş oluyorsun. Firmadan kesilen fatura değerinin üstünde para talep edersen ilk sana gülerler sonrada der adam ben yükselttim sanki piyasayı.
Bozuk karti geri alma hakkim var mi peki?

-Yec

80+ Bronze
1780 TL'ye aldığın ürünün 5500 TL gibi bir fiyata iade edilmesini beklemek komiklikten başka bir şey değil, adamlar ekran kartlarının fiyatlarını isteğe göre değiştiriyor. Malum Ethereum'dan dolayı bu kadar talep arttı (stoklar azaldı vs.), adam gidip aynı fiyata satamaz ki. Eğer tamir edilmezse aldığın fiyat ne ise o fiyata iade edilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,795
Üyeler
167,719
Son üye
kemalllll
Top Bottom