Neler Yeni

Yardım Ekran kartımı 6 ay önceki fiyattan iade etmeye hakları var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Ekran kartımın(Sapphire RX 5500XT 4GB) driverini yüklediğim anda pc kapanıyordu, garantiye gönderdim.

Garantiye gönderdiğim Arena Bilgisayar hakkında sikayetvar.com'da onarım yerine aldığımız fiyattan iade ettiklerini okudum. Ben bu kartı aralık ayında 1780₺'ye aldım, ve bugün en ucuz 5200₺.

Şu anda hala garantide, umarım onarımı mümkündür. Eğer onarım değil de iade çıkarsa ne yapmalıyım? Hak iddia edebilir miyim? veya arızalı kartı geri alsam tamir ettirme olasılığım var mı?

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
Circlejerkinize devam edin. Egonuzu iyice tatmin edin küçük kardeşlerim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam başlığı salar mısınız artik? Köstek olmayin artik, anlamadim derdiniz nedir.
Bence senin yapman gereken firmayı aramak ve kartın peşine düşmen 6 aydır ne yapıyorsun?(Normalde bu kadar uzun sürüyor mu bu işler?)

TALHA MURAT

80+ Silver
İade yapilirsa mağdurluğumu anlamaniz için fiyat bilgilerini verdim. Herhangi bir cikarciligim söz konusu değil. Bu mağdurluğumu giderecek hakkim var mi diye soru sordum ancak muazzam bir nefret akimi başladı üzerime.

Bana ************* veya beyinsiz diyerek yardimci olmuyorsun.
Kardeşim ne güzel açıkladım dedim onarım yapılamadığında iade istemediğinde firmalar ona yakın veya yüksek bir karta fiyat çekiyorlar indirim yapıyorlar.

Bence senin yapman gereken firmayı aramak ve kartın peşine düşmen 6 aydır ne yapıyorsun?(Normalde bu kadar uzun sürüyor mu bu işler?)
Çayını demleyip can sıkıntısından konu açıp eğlenmek.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Şu anda hala garantide, umarım onarımı mümkündür. Eğer onarım değil de iade çıkarsa ne yapmalıyım? Hak iddia edebilir miyim? veya arızalı kartı geri alsam tamir ettirme olasılığım var mı?
hak iddaa edebilirsin. malının ayıpsız misli ile değişimini talep et. olmazsa hakem heyetine git. yine olmazsa savcılığa gidersin. uğraşırsın ama istediğini alırsın.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Hayır hocam 6 aydir sorunsuz kullaniyordum, 3 hafta önce bu sorun çıktı. Ekran kartından olduğunu anlayana kadar anakart ve ssd'yi tamire gönderdim, sorunsuz diye geri geldi. En son driverini yüklediğim anda pc kapanınca başka kartla denedim ve sorunsuz çalıştı bilgisayarım. Çok basit bir sorun gibi gözüküyor ama işte iade olasılığı beni çok strese sokuyor.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

-Yec

80+ Bronze
Değerli vaktinizi bu konuya vakit yazarak kaybetmeyin, gereken cevabı yazdık zaten (aynı fiyata iade edileceği cevabını verdik). Tartışmayı uzatmak için elinden geleni yapıyor, bir lafı anlamayan insana ne kadar laf anlatsan boş.

TALHA MURAT

80+ Silver
hak iddaa edebilirsin. malının ayıpsız misli ile değişimini talep et. olmazsa hakem heyetine git. yine olmazsa savcılığa gidersin. uğraşırsın ama istediğini alırsın.
Bu forumda doktoru var mühendisi var hukukçusu var eğitimcisi herşeyi mevcut buraya konu açınca her şey düzeliyor ya o yüzden bi biz keriziz.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Ben başlıkta 5000₺ mi istiyorum yazmışım? beni mağdur etmeye haklari var mi, hak iddia edebilir miyim diye sormusum. Aynen hocam telefon piyasası zaten 5 ayda %300 zamlandi aynen. Neyin kafasını yaşıyorsun acaba? Zamaninda parami paşa paşa vermiş ekran kartımı almışım. Şimdi ne hakla elimden aliyorlar? Tamir edip göndersinler.

YA BRE KARTA 1780 TL VERMİŞSİN İŞTE PARANI VERMİŞSİN PAŞA PAŞA adamda sana senin paşa paşa verdiğin para olan 1780tl yi verecekler iade istersin

Bu forumda doktoru var mühendisi var hukukçusu var eğitimcisi herşeyi mevcut buraya konu açınca her şey düzeliyor ya o yüzden bi biz keriziz.
kanka bi saen ben keriziz al 10 tane ekran kartı düşük fiyattan yükselince yüksek fiyattan iade istersin
"yatırım tavsiyesidir"

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
sahibinde çok fazla sıfır kart var

Sahibindende garantisi her gün işliyor olan al-sat yapan kişinin 0 ekran kartını napayım? Eğer faturamı o an kesip, garantiden sıkıntı yaşamayacağımı düşündüğün varsa link atabilirsin, mutlu olurum.

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
Hayır hocam 6 aydir sorunsuz kullaniyordum, 3 hafta önce bu sorun çıktı. Ekran kartından olduğunu anlayana kadar anakart ve ssd'yi tamire gönderdim, sorunsuz diye geri geldi. En son driverini yüklediğim anda pc kapanınca başka kartla denedim ve sorunsuz çalıştı bilgisayarım. Çok basit bir sorun gibi gözüküyor ama işte iade olasılığı beni çok strese sokuyor.
Sen yine bi ara durumu kontrol etmek için işinin acele olduğunu falan söyle ama yüksek ihtimal tamir olur.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Değerli vaktinizi bu konuya vakit yazarak kaybetmeyin, gereken cevabı yazdık zaten (aynı fiyata iade edileceği cevabını verdik). Tartışmayı uzatmak için elinden geleni yapıyor, bir lafı anlamayan insana ne kadar laf anlatsan boş.
kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum. yoksa bu kadar ısrarlı bir şekilde yanlış anlamaniz normal değil. insanlari manipule etmeye calismayin hocam, değerli vaktinizle iyi eğlenceler sizlere.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom