Neler Yeni

Yardım Ekran kartımı 6 ay önceki fiyattan iade etmeye hakları var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Ekran kartımın(Sapphire RX 5500XT 4GB) driverini yüklediğim anda pc kapanıyordu, garantiye gönderdim.

Garantiye gönderdiğim Arena Bilgisayar hakkında sikayetvar.com'da onarım yerine aldığımız fiyattan iade ettiklerini okudum. Ben bu kartı aralık ayında 1780₺'ye aldım, ve bugün en ucuz 5200₺.

Şu anda hala garantide, umarım onarımı mümkündür. Eğer onarım değil de iade çıkarsa ne yapmalıyım? Hak iddia edebilir miyim? veya arızalı kartı geri alsam tamir ettirme olasılığım var mı?

TALHA MURAT

80+ Silver
kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum. yoksa bu kadar ısrarlı bir şekilde yanlış anlamaniz normal değil. insanlari manipule etmeye calismayin hocam, değerli vaktinizle iyi eğlenceler sizlere.
Bütün herkes seni yanlış anladı bi sen kendini doğru anladın öylemi şaka mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 ay değil 23 ay garantisi olsun ne kadar fark eder
Doğru söylüyor. İllaha sıfır olması şart değil ne değişir ki .

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
YA BRE KARTA 1780 TL VERMİŞSİN İŞTE PARANI VERMİŞSİN PAŞA PAŞA adamda sana senin paşa paşa verdiğin para olan 1780tl yi verecekler iade istersin

kanka bi saen ben keriziz al 10 tane ekran kartı düşük fiyattan yükselince yüksek fiyattan iade istersin
"yatırım tavsiyesidir"
siz cildirmissiniz, o nasil bir ticari zekadir. hayran kaldim :)

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Bütün herkes seni yanlış anladı bi sen kendini doğru anladın öylemi şaka mısın?

Doğru söylüyor. İllaha sıfır olması şart değil ne değişir ki .
Konuyu okur musunuz hocam rica ediyorum, okumayacaksiniz değerli vaktinizi çöpe atmayin baska insanlarin sizin nefretinize ihtiyaci olabilir.

TALHA MURAT

80+ Silver
Konuyu okur musunuz hocam rica ediyorum, okumayacaksiniz değerli vaktinizi çöpe atmayin baska insanlarin sizin nefretinize ihtiyaci olabilir.
Hiç alakası yok güzel kardeşim hadi tamam boşverin ben sana söyledi iade şart ise öneride bulun firmaya çoğunlukla kabul ediyorlar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bu forumda doktoru var mühendisi var hukukçusu var eğitimcisi herşeyi mevcut buraya konu açınca her şey düzeliyor ya o yüzden bi biz keriziz.
yasal haklarını bilmiyorsan öğrenmek için konu açabilirsin. para iadesi yerine değişim istemek yasal hakkın. rica minnet işi değil. sana yasal olarak malının ayıpsız mislini vermek zorundalar. ellerinde yoksa bir üst modelini verecek. daha önce benim de başıma geldi. lg telefon aldım, bozuldu, değişim kararı çıktı. daha sonra ellerinde stok olmadığını belittiler ve para iadesi yapacağız dediler. kabul etmedim bütün yasal haklarımı kullanabileceğimi söyledim, biraz da sert yaptım. bir üst modelini gönderdiler.

o yüzden bir sen misin bilmiyorum da yasal haklarını bilmen gerekiyor. biraz sabırlı ve ısrarcı olursan yapamayacağın bir şey değil.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Konudan anlaşılan şey zamanında 1700 TL'ye aldığınız kart için iade ederseler 5000tl istediğiniz.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

TALHA MURAT

80+ Silver
yasal haklarını bilmiyorsan öğrenmek için konu açabilirsin. para iadesi yerine değişim istemek yasal hakkın. rica minnet işi değil. sana yasal olarak malının ayıpsız mislini vermek zorundalar. ellerinde yoksa bir üst modelini verecek. daha önce benim de başıma geldi. lg telefon aldım, bozuldu, değişim kararı çıktı. daha sonra ellerinde stok olmadığını belittiler ve para iadesi yapacağız dediler. kabul etmedim bütün yasal haklarımı kullanabileceğimi söyledim, biraz da sert yaptım. bir üst modelini gönderdiler.

o yüzden bir sen misin bilmiyorum da yasal haklarını bilmen gerekiyor. biraz sabırlı ve ısrarcı olursan yapamayacağın bir şey değil.
Bunu bana mı söylüyorsun?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Zaten laf edilen şey o değil 1750tlye aldığı kart için iade yapılacaksa 5000tl istemesi.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası