Neler Yeni

Ekran kartımı bir türlü satamıyorum.

2 hafta oldu neredeyse ve nedense satamadım.
İlk başlarda daha uygun fiyat teklif edenlere he deseydim satabilirdim fakat uyguna gitmesin diye vermedim.

Şimdide doğru dürüst soran eden yok. Ne oldu böyle piyasaya? Millet almak istemiyor kart.
Nasıl satacağım ben bunu, daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Düşecek beklentisi çok fazla , bazen çok iyi fiyatlara düşüyor. Beklenti olunca haliyle kimse almak istemiyor.

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
İlk başlarda daha uygun fiyat teklif edenlere he deseydim satabilirdim fakat uyguna gitmesin diye vermedim.

Şimdide doğru dürüst soran eden yok. Ne oldu böyle piyasaya? Millet almak istemiyor kart.
Nasıl satacağım ben bunu, daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
abdullah abi ekran kartı fiyatları düşeceğini ısrarla vurguluyor bence ne yap ne et elinden çıkartmaya çalış karın ne olursa olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi
abdullah abi ekran kartı fiyatları düşeceğini ısrarla vurguluyor bence ne yap ne et elinden çıkartmaya çalış karın ne olursa olsun
Garantisi yok kartımın, geçen senenin sonlarına bitti.
MSI RX 570 ARMOR 8GB.

İlk önce fiyatı 4.5K idi ilk koyduğumda ilana.
Daha sonra 4.3 - 4.2 derken 4K'lara kadar indirdim.
Şu an 3.8K yaptım en son.
Daha aşağı indirmeyeceğim.
Uyguna mı gider, iyi bir fiyat mı anlamak bu piyasada çok güç.

Başka ilanlarda 5K'dan fazla istemişler, 1 yılda geçse satamazlar hiç bir şekilde. Millet her şeyin farkında, fazla fiyattan kakalayamazsın kimseye bir şeyi.
Herkesin elinde telefon, internet her şey var.

Kimse durduk yere 5 yıl önceki teknolojiye fazladan para vermez.l

Çok mu uyguna gider acaba böylede?
Ulan Bitcoin!

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Dostum şöyle düşün 3.5 a 2022 yılında çıkmış güncel driver destekli sıfır 6500xt alıp aynı fps le oyun oynamak varken neden kaç yıllık kartı alsın insanlar?

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Garantisi yok kartımın, geçen senenin sonlarına bitti.
MSI RX 570 ARMOR 8GB.

İlk önce fiyatı 4.5K idi ilk koyduğumda ilana.
Daha sonra 4.3 - 4.2 derken 4K'lara kadar indirdim.
Şu an 3.8K yaptım en son.
Daha aşağı indirmeyeceğim.
Uyguna mı gider, iyi bir fiyat mı anlamak bu piyasada çok güç.

Başka ilanlarda 5K'dan fazla istemişler, 1 yılda geçse satamazlar hiç bir şekilde. Millet her şeyin farkında, fazla fiyattan kakalayamazsın kimseye bir şeyi.
Herkesin elinde telefon, internet her şey var.

Kimse durduk yere 5 yıl önceki teknolojiye fazladan para vermez.l

Çok mu uyguna gider acaba böylede?
Ulan Bitcoin!
6500XT'ler uygun fiyatlara düştüğünden dolayı satışı gecikmiştir. Çok ölücü olmayan bir teklif gelirse satın gitsin bence.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
kanka acıkcası 3.5 diyen olursa beklemeden ver. Yine de sen bilirsin

mrty1988

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat Yoğun
Dediğin gibi 5 yıllık kartlara bu fiyatları vermek çok saçma bu kampanyalı indirimli zamanlarda. İyi satışlar umarım çok zarara düşmeden satarsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum şöyle düşün 3.5 a 2022 yılında çıkmış güncel driver destekli sıfır 6500xt alıp aynı fps le oyun oynamak varken neden kaç yıllık kartı alsın insanlar?
Alakası yok, birinde 4GB VRAM var, birinde 8GB VRAM. YOUTUBE'dan açın izleyin testleri, 4GB VRAM'e sahip kartın performansı ne kadar iyide olsa akıcı bir görüntü deneyimi sunmuyor.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
1 buçuk sene önce Asus rog strix GTX 1070 i 2 bine almıştım ikinci el. Bozulana kadar kullanmaya devam edeceğim gibi. İhtiyacın yoksa kullanmıyorsan elinden çıkarmaya bak.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Alakası yok, birinde 4GB VRAM var, birinde 8GB VRAM. YOUTUBE'dan açın izleyin testleri, 4GB VRAM'e sahip kartın performansı ne kadar iyide olsa akıcı bir görüntü deneyimi sunmuyor.

Dostum 1.si aynı fiyata aynı performans sıfır kart var.
2.si senin kartın çok eski ve 2.el
3.sü bu senin kişisel fikrin. napacan potansiyel müşterileri tek tek kartının iyi olduğuna ikna edip satmaya mı çalışacan

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl

Başını tutana vereceksin. Yoksa böyle dertlenirsin. Bu işler böyledir.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
elini vicdanına koy 3500 bütçen olsa sıfır 6500xt mi alırsın kaç yıllık ikinci el rx570 mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,152
Üyeler
164,787
Son üye
TARAKCI
Top Bottom