canpsd 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 23 Reaksiyon skoru 11 6 Nisan 2020 #27 Malesef yapabileceğin bir şey yok bende de GT630 ekran kartı var aynı hatayı alıyorum ne yaparsam yapayım olmadı çare para biriktirip yeni kart almak.
Malesef yapabileceğin bir şey yok bende de GT630 ekran kartı var aynı hatayı alıyorum ne yaparsam yapayım olmadı çare para biriktirip yeni kart almak.
yusuf0913 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 11 Reaksiyon skoru 7 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 canpsd yazmış: Malesef yapabileceğin bir şey yok bende de GT630 ekran kartı var aynı hatayı alıyorum ne yaparsam yapayım olmadı çare para biriktirip yeni kart almak. Devamı için tıklayın... ayne öyle yapcaz saolun teşkler herkese
canpsd yazmış: Malesef yapabileceğin bir şey yok bende de GT630 ekran kartı var aynı hatayı alıyorum ne yaparsam yapayım olmadı çare para biriktirip yeni kart almak. Devamı için tıklayın... ayne öyle yapcaz saolun teşkler herkese
oguzhaniptes 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 137 Reaksiyon skoru 61 7 Nisan 2020 #29 yusuf0913 yazmış: yaptım ama yine olmadı bazıları işlemci bios pilini cıkar tak dedilar ama korktum yapmadım Devamı için tıklayın... korkulacak bişey değil çıkarıp taksan bişey olmaz, biosunu güncelle
yusuf0913 yazmış: yaptım ama yine olmadı bazıları işlemci bios pilini cıkar tak dedilar ama korktum yapmadım Devamı için tıklayın... korkulacak bişey değil çıkarıp taksan bişey olmaz, biosunu güncelle