Neler Yeni

Ekran Kartımı İade etmeli miyim ?

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
Letgodan 250 TL'ye ikinci el 2 gb hd 7570 aldım ancak kartı birtürlü çalıştıramadım ne yaparsam yapayım çalışmadı fanı dönüyor ısınıyor ama görüntü vermiyordu.Bende kartı fırına attım 10 dk 200 derece ısıttım sonra soğuduktan sonra defalarca denedim yine çalışmadı. Sonunda kolonya ve diş fırçasıyla temizlemek geldi aklıma temizledim iyice sonra peçeteyle nemli kalan yerleri kuruladım kart çalıştı. Ama bazen açıldıktan 5-10 dk sonra ekran donuyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum mesela 2 3 saattir açık oyunda oynadım öyle bir sorun olmadı şuan dünde bir kere yaptı strest testinede soktum 1080pde 62 dereceyi geçmedi. Dediğim gibi bazen oluyor. Sizce bu sorun nasıl bir sorun sorun ekran kartındamı acaba yoksa harddiskte felan da olabilirmi ? kapasitör arızası yüzünden yapabilirmiş bu sorunu araştırmalarıma göre. Temiz win 10 kurup denemelimiyim? Yada iademi edeyim Letgo güvenli ödemeyle almıştım. Lütfen yardımcı olun.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1642683071875.png

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim çalışmayan şeyi almışsın üstüne Fırınlamışsın + Silip süpürmüşsün bir nebze çalışmış ama 10dk sonra donuyor diyorsun.
Fazla para vermemişsin ama oyun oynasan ortasında donsa sinir eder ilk aldığın gün çalışmazken arayıp çalışmıyor iade ediceğim demen gerekirdi.
Sen üstüne Fırınlamışsın birde o ürünü adam telefonu açmasa yeridir.
Bu arada saten açmayacak o teli :)

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim çalışmayan şeyi almışsın üstüne Fırınlamışsın + Silip süpürmüşsün bir nebze çalışmış ama 10dk sonra donuyor diyorsun.
Fazla para vermemişsin ama oyun oynasan ortasında donsa sinir eder ilk aldığın gün çalışmazken arayıp çalışmıyor iade ediceğim demen gerekirdi.
Sen üstüne Fırınlamışsın birde o ürünü adam telefonu açmasa yeridir.
Bu arada saten açmayacak o teli :)
Dedim zaten letgo 48 saat bekletiyor iade için alıcı kabul etti iadeyi başta çalısmıyor demiştim.Elden almadım Güvenli ödeme ile aldım.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Letgodan 250 TL'ye ikinci el 2 gb hd 7570 aldım ancak kartı birtürlü çalıştıramadım ne yaparsam yapayım çalışmadı fanı dönüyor ısınıyor ama görüntü vermiyordu.Bende kartı fırına attım 10 dk 200 derece ısıttım sonra soğuduktan sonra defalarca denedim yine çalışmadı. Sonunda kolonya ve diş fırçasıyla temizlemek geldi aklıma temizledim iyice sonra peçeteyle nemli kalan yerleri kuruladım kart çalıştı. Ama bazen açıldıktan 5-10 dk sonra ekran donuyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum mesela 2 3 saattir açık oyunda oynadım öyle bir sorun olmadı şuan dünde bir kere yaptı strest testinede soktum 1080pde 62 dereceyi geçmedi. Dediğim gibi bazen oluyor. Sizce bu sorun nasıl bir sorun sorun ekran kartındamı acaba yoksa harddiskte felan da olabilirmi ? kapasitör arızası yüzünden yapabilirmiş bu sorunu araştırmalarıma göre. Temiz win 10 kurup denemelimiyim? Yada iademi edeyim Letgo güvenli ödemeyle almıştım. Lütfen yardımcı olun.
Kartın ırzına geçmişsin birde iade edeyim diyorsun. Bu kadar şeyi yapmadan önce iade etmeyi düşünseydin keşke.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartın ırzına geçmişsin birde iade edeyim diyorsun. Bu kadar şeyi yapmadan önce iade etmeyi düşünseydin keşke.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Qzer

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız

Irzına geçmedim ne alakası var fazla sabırsızım denedim fırınlamayla çalışmadı bende sonraki yöntemi yaptım çalıştı dediğim sorunu her zaman yapmıyor kart bozukmuydu acaba fırınladığım için kapaasitormu bozdu onu anlamadım

O zaman sorun yok iade et gitsin.
Daha 24 saat var yarın edicem satıcıda pek anlamıyor gibi bu işlerden yaşıda biraz küçüktü sanırsam saçma sapan şeyler dedi başta yanlıs kartı gonderdim bende o karttan birtane daha vardı bozuk onu gonderdim yanlıslıkla felan dedi sonra sağlam olanı gnderdim şimdi hatırladım macununuda degiştim için rahat olsun abi felan dedi içimde kuşku vardı.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Diyelim ki 250 tl lik değil de 10000 tl lik ekran kartını internet üzerinden sattınız. Bu arkadaş gibi alıcı kart üzerinde onlarca fantezi denedi veya düşürdü , kendi hatasından dolayı kart çalışmaz hale geldi sonra size iade etmeye karar verdi siz de geri aldınız. Platform satıcıyı korumuyor dimi... ??

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
Diyelim ki 250 TL lik değil de 10000 TL lik ekran kartını internet üzerinden sattınız. Bu arkadaş gibi alıcı kart üzerinde onlarca fantezi denedi veya düşürdü , kendi hatasından dolayı kart çalışmaz hale geldi sonra size iade etmeye karar verdi siz de geri aldınız. Platform satıcıyı korumuyor dimi... ??
Çok arkasına düşmen gerek

Ama kart bozuktu zaten ben aldığımda birnevi ben çalıştırdım kartı iademi etsem 50 100 TL'ye tamir olurmu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,608
Üyeler
163,347
Son üye
heydj22
Top Bottom