jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,786
facebook gruplarında ilan açtınız mı ? belki oradan alıcı çıkar.
facebook gruplarında ilan açtınız mı ? belki oradan alıcı çıkar.
epey,akakçe gibi sitelerin bunu çözmesi lazım 26k diyor bir giriyorsun 40k xd.Hocam şöyle söyliyim millet google'a yazıyo galax 4070 ti diye , şak diye şu fiyatı görüyo kim bilir ne zamanın fiyatı bilmiyorum.İkinci el diye de 5-6k kafadan düşüyo al sat yapsam 2k kâr etsem diye de 2k daha düşüyo 18 k fiyat veriyodur sanaAlıntıyı görüntüle
Hocam şöyle söyliyim millet google'a yazıyo galax 4070 ti diye , şak diye şu fiyatı görüyo kim bilir ne zamanın fiyatı bilmiyorum.İkinci el diye de 5-6k kafadan düşüyo al sat yapsam 2k kâr etsem diye de 2k daha düşüyo 18 k fiyat veriyodur sanaAlıntıyı görüntüle
İkinci elciler orayı baz aldığı için işte olan satıcıya oluyoepey,akakçe gibi sitelerin bunu çözmesi lazım 26k diyor bir giriyorsun 40k xd.
Sizin yazdığınız fiyat normal hocam zaten de bir de yaşadığınız konum da önemli.
buna direkt girişmeyeceksin zatenAlıcılar ölücü ama satıcılar farklı mı ? sıfır fiyatından pahalı veren mi dersin ? sıfır fiyatından %5 ucuza veren mi dersin ? Neden alayım ki ? peşin fiyatına 6 taksit yapan yerler var sıfır almak daha cazip.. kaç aydır ikince elden sistem bakıyorum sıfır almak daha mantıklı.. Millet kafayı yemiş.
Alıntıyı görüntüle
25 e verse bile almam bu sistemi 50 ye koymuş sdfjgjsdfgAlıcılar ölücü ama satıcılar farklı mı ? sıfır fiyatından pahalı veren mi dersin ? sıfır fiyatından %5 ucuza veren mi dersin ? Neden alayım ki ? peşin fiyatına 6 taksit yapan yerler var sıfır almak daha cazip.. kaç aydır ikince elden sistem bakıyorum sıfır almak daha mantıklı.. Millet kafayı yemiş.
Alıntıyı görüntüle
Büyük şehirde yaşıyorum hocam, ben çok kart alıp sattım ama böylesini ilk görüyorum, mining döneminde çerez gibi kart satılıyordu. NVIDIA kartlar ikinci elde çok hızlı gidiyordu.İkinci elciler orayı baz aldığı için işte olan satıcıya oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin yazdığınız fiyat normal hocam zaten de bir de yaşadığınız konum da önemli.
fiyat o olabilir ama siz alıcı olsanız; 12 gb 4070Tİ'ye 38-40k verir miydiniz ? güncel yeni kartlar o fiyatlarda zaten.. şu an sıfırına bakıp fiyat vermeniz yanlış.. 30k altı makul olabilir çünkü 9070xt gibi kartlar zaten 33k bandında. bakanların bunları bildiğini düşünün.