Yardım Ekran kartımı ikinci elden satamıyorum!

birkaç gün önce 4 aylık 4070i 18bine verdim. diyeceğim hızlı satmak için biraz düşmen gerekiyor. ben 20bine 4070ti ilanı gördüm birkaç saatte satılıyor tabii onlar

Hocam şöyle söyliyim millet google'a yazıyo galax 4070 ti diye , şak diye şu fiyatı görüyo kim bilir ne zamanın fiyatı bilmiyorum.İkinci el diye de 5-6k kafadan düşüyo al sat yapsam 2k kâr etsem diye de 2k daha düşüyo 18 k fiyat veriyodur sana :D
1749732510960.webp

Hocam şöyle söyliyim millet google'a yazıyo galax 4070 ti diye , şak diye şu fiyatı görüyo kim bilir ne zamanın fiyatı bilmiyorum.İkinci el diye de 5-6k kafadan düşüyo al sat yapsam 2k kâr etsem diye de 2k daha düşüyo 18 k fiyat veriyodur sana :D Alıntıyı görüntüle
epey,akakçe gibi sitelerin bunu çözmesi lazım 26k diyor bir giriyorsun 40k xd.

Hocam şöyle söyliyim millet google'a yazıyo galax 4070 ti diye , şak diye şu fiyatı görüyo kim bilir ne zamanın fiyatı bilmiyorum.İkinci el diye de 5-6k kafadan düşüyo al sat yapsam 2k kâr etsem diye de 2k daha düşüyo 18 k fiyat veriyodur sana :D Alıntıyı görüntüle
1749732583580.webp

Hocam ben fırsatcılıkta yapmıyorum normal bir fiyat yani

Alıcılar ölücü ama satıcılar farklı mı ? sıfır fiyatından pahalı veren mi dersin ? sıfır fiyatından %5 ucuza veren mi dersin ? Neden alayım ki ? peşin fiyatına 6 taksit yapan yerler var sıfır almak daha cazip.. kaç aydır ikince elden sistem bakıyorum sıfır almak daha mantıklı.. Millet kafayı yemiş.

1749732312682.webp

Hocam satılır da biraz vakit alır tabi. Sahibindene falan da koyun. 4070ti şuan almak için mantıklı bir kart değil o sebeple sorun oluyor hocam. Aklıma gelen sebepler şöyle. Öncelikle marka galax değil örnek veriyorum asus olsa daha kolay satılır. İkincisi artık 2k-4k oyunculukla uğraşanlar 12gb vram li ekran kartı almaya pek sıcak bakmıyor. Örneğin ben sırf o yüzden 5070e sıcak bakmıyorum. Onun dışında yeni jenerasyon çıktığı için eski jenerasyona burun kıvırma olayı başladı. Bende alırken örnek veriyorum yeni jenerasyonun gücü az da olsa yeniye yöneliyorum. Umarım gönlünüzce satarsınız hocam :)

Alıcılar ölücü ama satıcılar farklı mı ? sıfır fiyatından pahalı veren mi dersin ? sıfır fiyatından %5 ucuza veren mi dersin ? Neden alayım ki ? peşin fiyatına 6 taksit yapan yerler var sıfır almak daha cazip.. kaç aydır ikince elden sistem bakıyorum sıfır almak daha mantıklı.. Millet kafayı yemiş.

Alıntıyı görüntüle
buna direkt girişmeyeceksin zaten :D 2. el de parçaları kendin toplayıp öyle alacaksın komple sistem satanlar büyük kazık.

Alıntıyı görüntüle
25 e verse bile almam bu sistemi 50 ye koymuş sdfjgjsdfg

İkinci elciler orayı baz aldığı için işte olan satıcıya oluyo :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin yazdığınız fiyat normal hocam zaten de bir de yaşadığınız konum da önemli.
Büyük şehirde yaşıyorum hocam, ben çok kart alıp sattım ama böylesini ilk görüyorum, mining döneminde çerez gibi kart satılıyordu. NVIDIA kartlar ikinci elde çok hızlı gidiyordu.

Alıntıyı görüntüle

Hocam ben fırsatcılıkta yapmıyorum normal bir fiyat yani
fiyat o olabilir ama siz alıcı olsanız; 12 gb 4070Tİ'ye 38-40k verir miydiniz ? güncel yeni kartlar o fiyatlarda zaten.. şu an sıfırına bakıp fiyat vermeniz yanlış.. 30k altı makul olabilir çünkü 9070xt gibi kartlar zaten 33k bandında. bakanların bunları bildiğini düşünün.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Hocam şuan bende asus tuf 5070 kullanıyorum ilana koydum ama hiç teklif bile gelmedi 3 hafta durdu ilanda. Bundan önce asus dual 4070 ti super vardı kartı ilana koyduğum gibi 2 gün sürmedi telefon susmadı satmıştım mesela. Dönemsel olduğunu düşünüyorum ben yazın insanlar dışarı çıkıyor o yüzden çok bakmıyor böyle şeylere. Kışında bu piyasa artıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,858
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri