Yok hocam elimle destek çıkıyorum anlamındaO elinde tuttuğun ekran kartı mı?
Tam monte edemedim diye destekliyorum şuanO elinde tuttuğun ekran kartı mı?
Ekran kartını anakarta takmışsın, vidasını sık kasaya sabitle, güç bağlantısını yap, bu kadar basitYok hocam elimle destek çıkıyorum anlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam monte edemedim diye destekliyorum şuan
Onu anladımda hocam 2. Fotoğrafta attığım parçayı nasıl takıcam ? Ayrıca ekran kartının vidası sona gitmedi ondan korkuyorumEkran kartını anakarta takmışsın, vidasını sık kasaya sabitle, güç bağlantısını yap, bu kadar basit
Vidayı tam oturtamamışsın. Çap duruyo vida diş kapmış. Vidayı çıkar, karttaki vida deliği kasadaki vida deliğini tam karşılasın öyle sıkMerhaba vidasını taktım ama tam sıkamadım gibi daha da ileriye gitmiyor o yüzden yamulmasın diye elimle destek çıkıyorum ekran kartına ayrıca 2. Fotoğrafta attığım parçayı takamadım nasıl takıcam
Gamingpro mu o kartVidayı tam oturtamamışsın. Çap duruyo vida diş kapmış. Vidayı çıkar, karttaki vida deliği kasadaki vida deliğini tam karşılasın öyle sık
Kart aşağı doğru eğik duruyo hafifçe yukarı kaldır delikler tam karşılasın birbiriniVidayı tam oturtamamışsın. Çap duruyo vida diş kapmış. Vidayı çıkar, karttaki vida deliği kasadaki vida deliğini tam karşılasın öyle sık
Gamingpro mu o kart
Aynen abiVidayı tam oturtamamışsın. Çap duruyo vida diş kapmış. Vidayı çıkar, karttaki vida deliği kasadaki vida deliğini tam karşılasın öyle sık
Gamingpro mu o kart
Kart aşağı doğru eğik duruyo hafifçe yukarı kaldır delikler tam karşılasın birbirini
Dediğimi yap vida sonuna kadar gider o zaman. Kart aşağı doğru eğik duruyo sarktığı için delikler birbirini karşılamadığı dan vida diş kapıyo fotoğraflarda. Kartın ön tarafını hafifçe kaldır bi şey olmaz, delikler birbirini karşılayınca vida otururAynen abi
Abi tekrar yaptım böyle oldu max tam denk getirdimVidayı tam oturtamamışsın. Çap duruyo vida diş kapmış. Vidayı çıkar, karttaki vida deliği kasadaki vida deliğini tam karşılasın öyle sık
Gamingpro mu o kart
Kart aşağı doğru eğik duruyo hafifçe yukarı kaldır delikler tam karşılasın birbirini
Minik bir aralık var halaAbi tekrar yaptım böyle oldu max tam denk getirdim
Sanki üstteki vida yerine denk gelmemiş gibi duruyo bi de karşıdan çeker misin orayıAbi tekrar yaptım böyle oldu max tam denk getirdim
Minik bir aralık var hala
Arkdaki DP girişlerinin olduğu yere bakarsak sanki hala az bi şey sarkmış gibi duruyoSanki üstteki vida yerine denk gelmemiş gibi duruyo bi de karşıdan çeker misin orayı
Sanki üstteki vida yerine denk gelmemiş gibi duruyo bi de karşıdan çeker misin orayı
Arkdaki DP girişlerinin olduğu yere bakarsak sanki hala az bi şey sarkmış gibi duruyo