Piyasadaki fiyatlarını ortalama alabilirsiniz ya da daha iyi bir ekran kartı ile takas düşünebilirsiniz.ASUS RX 5600 XT EVO VAR PİYASA ÇOK YÜKSELDİ BU KART BULUNMUYOR KAÇA SATMALIYIM?
6.000 TL olarak 1 hafta sürmeden satılır. Garantisi var ise bal kaymak.ASUS RX 5600 XT EVO VAR PİYASA ÇOK YÜKSELDİ BU KART BULUNMUYOR KAÇA SATMALIYIM?
Hocam peki önerebiliceniz site var mı satış için sarı siteye mi koyim?6.000 TL olarak 1 hafta sürmeden satılır. Garantisi var ise bal kaymak.
Ben genelde kırmızı üzerinden sattım Fotoğrafları detaylı olarak çekip açıklamayı ayrıntılı olarak yazarsan saçma mesajlar ile fazla uğraşmadan satışı gerçekleştirebilirsiniz.Hocam peki önerebiliceniz site var mı satış için sarı siteye mi koyim?
Yukarıda başka mesaj içeriğinde sarı denilince yeni üye olduğundan belki site adı söylemek yasak olabilir düşünmüş olabilir.neden sarı site diyorsunuz ? Sadece meraktan sordum
Garanti vsvs duruyor mu kaç aylık ekran kartın?Palit 1660Super ne kadara gider beyler
yani ismini söylersek sıkıntı olmuyor mu?Yukarıda başka mesaj içeriğinde sarı denilince yeni üye olduğundan belki site adı söylemek yasak olabilir düşünmüş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti vsvs duruyor mu kaç aylık ekran kartın?
Şubat ayında sıfır aldım garanti kutu fatura her şey duruyor.Yukarıda başka mesaj içeriğinde sarı denilince yeni üye olduğundan belki site adı söylemek yasak olabilir düşünmüş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti vsvs duruyor mu kaç aylık ekran kartın?