Hocam öyle işleri hiç sevmem. 2. el piyasasında böyle işlere çok karşı olduğum için aynı harekete ben yapamamaga keriz bol alan alır sen koy ama biz değerini söylüyoruz
yap yapHocam öyle işleri hiç sevmem. 2. el piyasasında böyle işlere çok karşı olduğum için aynı harekete ben yapamam
Ederinden fazlasına koyamam.
pp filmden mi? filmdense hangi filmyap yap
Technopatta ceza aldım yanlış yazımdan dolayı cevap veremiyorum konuda ki mesajlaraTechnopatta da aynı konuya belirttiğim gibi
rakibi 1650s 1500 TL ye sıfır bulunabiliyor.
Maksimum etik değeri 1300 Türk Lirası
ama piyasada bilmeyen insan çok olduğu için üstüne de satabilirsin
karar senin
İkinci el sistem konusunda günlük pazar araştırması yaparımTechnopatta ceza aldım yanlış yazımdan dolayı cevap veremiyorum konuda ki mesajlara
Bende zaten üstteki mesajım da belirttiğim gibi 2. el satımında ederinden fazla fiyatlar vermeye karşı olan biri olduğum için dediğiniz gibi en fazla 1300-1400'e satarım satarsam.
1800 hayatta olmaz hocam. Yazık günah para kolay kazanılmıyor.İkinci el sistem konusunda günlük pazar araştırması yaparım
sizin kartı ben satacak olsam 1800 den gider yani ama etik değil sorun orda
dediğim gibi ya serbest piyasa istediğin fiyata koyabilirsin birisi gelip alır
ama bilen insan 1300 verir,
bu arada geçmiş olsun ban için
kötü olmuş
Hocam dediğim gibi malesef insanlar bilmiyor1800 hayatta olmaz hocam. Yazık günah para kolay kazanılmıyor.
Ban yemedim tam ya. Uyarı cezası yedim, mesaj yazmam yasaklandı belli bir süre.
1400 gider diye düşünüyorum.XFX AMD Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı (RX-580P8DFD6) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu ekran kartına sahibim arkadaşlar. 7 aylık bir ürün. 17 ay garantisi devam ediyor daha. Ekstra olarak Samsung belleklere sahip( @kandes22 hatırlarsa iyi bilir ) Çok iyi OC performansı var yani kendi türü içerisinde. Şuan da imzamdaki şekliyle OC'li kullanıyorum( Maks 78-79 derece görüyor oyunlarda). Sadede gelecek olursak, ben kartımı satmak istersem sizce ne kadara gider? Düşündüğüm fiyatlar olursa üst seviye modellere geçmek istiyorum çünkü. Kartımın en ufak sorunu yok maşallah. Teşekkürler..