Neler Yeni

Ekran kartimi sildim

pocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayse
Merhaba,

Bugün bilgisayarı kurcalarken gereksiz şeyleri silmek için denetim masasına girdim ve nvidia geforce now silmem gereken yerde yanlışlıkla ekran kartımı sildim monitörümde görüntü yok. HDMI sinyal yok hatası alıyorum kabloyla alakalı değil diye düşünüyorum kabloyu değiştirdim ama hala görüntü alamıyorum ama bilgisayar çalışıyor. Yarımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.
IMG20230127172419.jpg

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Bugün bilgisayarı kurcalarken gereksiz şeyleri silmek için denetim masasına girdim ve nvidia geforce now silmem gereken yerde yanlışlıkla ekran kartımı sildim monitörümde görüntü yok. HDMI sinyal yok hatası alıyorum kabloyla alakalı değil diye düşünüyorum kabloyu değiştirdim ama hala görüntü alamıyorum ama bilgisayar çalışıyor. Yarımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. Alıntıyı görüntüle
Güvenli modla başlatın bilgisayarı sonra driveri kurun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenli modu seçmek için açılırken F8 tuşuna basın

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
Merhaba,

Bugün bilgisayarı kurcalarken gereksiz şeyleri silmek için denetim masasına girdim ve nvidia geforce now silmem gereken yerde yanlışlıkla ekran kartımı sildim monitörümde görüntü yok. HDMI sinyal yok hatası alıyorum kabloyla alakalı değil diye düşünüyorum kabloyu değiştirdim ama hala görüntü alamıyorum ama bilgisayar çalışıyor. Yarımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. Alıntıyı görüntüle
İşlemcin nedir? Eğer grafik birimi varsa onla görüntü alabilirsin.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Bende meraktan devre dışı bırakmıştım aygıt yöneticisinden ekran gitti pcyi açıp kapatınca düzelmişti

pocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayse
Yarıdım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:

pocky

80+
Dahası