Yardım Ekran Kartımı taktım neler kurmam gerekli?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,849
Asus prime 5070 aldım taktım ve sadece şuan nvidia app kurulu başka neler kurmam gerekli

DDU ile eski sürücüyü kaldırıp normal moda geçip Driver ve APP'İ kursan yeterli

DDU ile eski sürücüyü kaldırıp normal moda geçip Driver ve APP'İ kursan yeterli
eski sürücü yok direk format attım ssd ye hocam asusun kendi app i varmı onu kurayım iş yaparsa

eski sürücü yok direk format attım ssd ye hocam asusun kendi app i varmı onu kurayım iş yaparsa
ASUS'un kendi programı RGB filan varsa onu ayarlamana yarar yada overclock yapacaksan işe yarar ama overclock yapmayı pek önermiyorum oradan. NVIDIA'nınkileri kurman yeterli

ASUS'un kendi programı RGB filan varsa onu ayarlamana yarar yada overclock yapacaksan işe yarar ama overclock yapmayı pek önermiyorum oradan. NVIDIA'nınkileri kurman yeterli
prime serisinde aydınlatma yok hocam fanların 0 olma sıcaklıklarını ben ayarlayabiliyormuyum peki?

prime serisinde aydınlatma yok hocam fanların 0 olma sıcaklıklarını ben ayarlayabiliyormuyum peki?
Fan ayarı yapmana gerek yok ama yapmak istiyorsan MSI Afterburner kullanabilirsin, ASUS'un uygulamasında varsa oradan da yapabilirsin.

Fan ayarı yapmana gerek yok ama yapmak istiyorsan MSI Afterburner kullanabilirsin, ASUS'un uygulamasında varsa oradan da yapabilirsin.
tamamdır hocam konu açtım furmark testiyle alakalı onada bakabilirmisiniz sizde 5070 kullanıyorsunuz bilginiz vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,642
Üyeler
184,193
Son üye
Elflyy
Geri