ASUS'un kendi programı RGB filan varsa onu ayarlamana yarar yada overclock yapacaksan işe yarar ama overclock yapmayı pek önermiyorum oradan. NVIDIA'nınkileri kurman yeterlieski sürücü yok direk format attım ssd ye hocam asusun kendi app i varmı onu kurayım iş yaparsa
prime serisinde aydınlatma yok hocam fanların 0 olma sıcaklıklarını ben ayarlayabiliyormuyum peki?ASUS'un kendi programı RGB filan varsa onu ayarlamana yarar yada overclock yapacaksan işe yarar ama overclock yapmayı pek önermiyorum oradan. NVIDIA'nınkileri kurman yeterli
Fan ayarı yapmana gerek yok ama yapmak istiyorsan MSI Afterburner kullanabilirsin, ASUS'un uygulamasında varsa oradan da yapabilirsin.prime serisinde aydınlatma yok hocam fanların 0 olma sıcaklıklarını ben ayarlayabiliyormuyum peki?
tamamdır hocam konu açtım furmark testiyle alakalı onada bakabilirmisiniz sizde 5070 kullanıyorsunuz bilginiz vardırFan ayarı yapmana gerek yok ama yapmak istiyorsan MSI Afterburner kullanabilirsin, ASUS'un uygulamasında varsa oradan da yapabilirsin.