Ekran kartımın 1 yapragı kırıldı

yarmhayat

80+
Reaksiyon skoru
27
arkdaşlar selam zotac 4060 ti ekran kartımın sol fanın 1 yapragı kırılmış nasıl oldugunu bilmiyorum şimdi kasa çok titriyor ve ses çıkarıyor ekran kartından dolayı o fanı alıp degişişm saglıycam ama bulamıyorum internetten yardımcı olabilir misiniz*

En basit ve hızlı çözüm, kırık yaprağın karşısındaki yaprağı kırmak. Böylece denge sağlanır ve ses kesilir. Fanı değiştirene kadar size zaman tanır.

En basit ve hızlı çözüm, kırık yaprağın karşısındaki yaprağı kırmak. Böylece denge sağlanır ve ses kesilir. Fanı değiştirene kadar size zaman tanır.
bu gerçekten işe yarar mı ya rezil olmayalım sonra bide sogutma çok düşmez mi

evet fan yaprağın kırılmış kimse 1 tane mi 2 tane mı kırılmış bakmaz sonuç olarak değişmesi lazım idareten tam karşısındakini kır şöyle yani tam karşısına gelmeyebilir fan yaprak sayısı genelde tek haneli olur toplamı tam 2 ye bölünmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

garantisi devam ediyorsa servise verin etmiyorsa aliexpress gibi yerlerden yedek parça bakabilirsin
garantisi varsa da kullanıcı hatası fan kırılması, fiyat çekerler. Aliexpress veya tr den de bulur belki bozuk zotac bulursa yada sadece soğutmasını satan falan ne bileyim

Ekler

• 10368573734962.jpg
    10368573734962.jpg
    36 KB · Hit: 52
Servis ücretli tamir yapabilir

arkdaşlar selam zotac 4060 ti ekran kartımın sol fanın 1 yapragı kırılmış nasıl oldugunu bilmiyorum şimdi kasa çok titriyor ve ses çıkarıyor ekran kartından dolayı o fanı alıp degişişm saglıycam ama bulamıyorum internetten yardımcı olabilir misiniz*
Servise gönder. Ücretini vererek tamir ettir. Sen açma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,179
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri