Neler Yeni

EKRAN KARTIMIN 3. fanı calismiyor

Lexon.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayetullah
rx6700xt gigabyte eagle kullaniyorum 3. fan baslarda az donsede donuyordu simdi hic dönmüyo yuk altinda olmasi ile alakasi yok isitma testleriji uyguladim amd nin yazilimindanda herkesin videolarda soyledigi ayarlari uyguladim, ilk kurdugumda elektrik sorun vardi kasaya fazla elektirk gidiyordu onun ile alakali bir sorun olabilirmi yardimci olursaniz sevinirim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Garantisi var ise garantiye gönderin.

Lexon.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayetullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi var ise garantiye gönderin.
garantisi yok sorunu cozdum sorunlu yada hatali urun galiba icinde birseye takiliyor bir vidasi vs bozuk galiab 1 ay boyle kullanicam fan hala takilirsa veya tak tak ses gelmeye devam ederse ekran kartinin icini acicam mecbur

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
garantisi yok sorunu cozdum sorunlu yada hatali urun galiba icinde birseye takiliyor bir vidasi vs bozuk galiab 1 ay boyle kullanicam fan hala takilirsa veya tak tak ses gelmeye devam ederse ekran kartinin icini acicam mecbur
Garantisi Yoksa Beklemeyin içini açmak için garanti bozulcak derdi de yok

Lexon.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayetullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi Yoksa Beklemeyin içini açmak için garanti bozulcak derdi de yok
ayni sorun 1 ay icinde devam ederse acmayi dusunuyorum suan sorun yok gibi, fan sanirsam iyi sikilmamis bazen baslangicda ses cikiyor sonra hizlaninca kesiliyor

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
ayni sorun 1 ay icinde devam ederse acmayi dusunuyorum suan sorun yok gibi, fan sanirsam iyi sikilmamis bazen baslangicda ses cikiyor sonra hizlaninca kesiliyor
o zaman dediğiniz gibi yapmak mantıklı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

İçini açmalık bir durum olduğunu sanmıyorum eğer fan kablosu ekran kartı PCb sindeki yuvasına düzgün takılı olduğu halde arıza çıkarıyor ise sahibinden veya internetteki sitelerden ekran kartınıza uygun fan bulup alıp takabilirsin. Sahibinden de mesela kartın modelini yazıp en ucuz sıraladığında önce ekran kartı fanları soğutma blokları çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,879
Üyeler
165,252
Son üye
Varlık İçin Yokluk
Top Bottom