- Konu Sahibi Konu Sahibi
bir sıkıntı var yazmıyor baktım altına ama hp pavilion g6 bilgisi var birtek elimdeLaptop'un altında yazar hocam. Ayrıca Desktop-XXXXXXXX olarak belirttiğiniz yer rastgele belirleniyor.
bir sıkıntı var yazmıyor baktım altına ama hp pavilion g6 bilgisi var birtek elimdeLaptop'un altında yazar hocam. Ayrıca Desktop-XXXXXXXX olarak belirttiğiniz yer rastgele belirleniyor.
DDU ile AMD sürücüsünü kaldırınbir sıkıntı var yazmıyor baktım altına ama hp pavilion g6 bilgisi var birtek elimde
HP Pavilion g6-2277etDDU ile AMD sürücüsünü kaldırın
Bu linkten indirin kurun.
hangisini indireyimDDU ile AMD sürücüsünü kaldırın
Dediğim linkten indirin HD7670M kullanıyor.HP Pavilion g6-2277et
buldum
işte onu soruyorum iki seçenek çıkıyorDediğim linkten indirin HD7670M kullanıyor.
WHQL sürümünü indirin.işte onu soruyorum iki seçenek çıkıyor Alıntıyı görüntüle
nasıl kaldırabilirim eski driverlarıDDU ile AMD sürücüsünü kaldırın
donanimarsivi.com
teşekkürler şuanda siliniyor ekran kartı sürücüleriRehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi
DDU, bilgisayarınızda yüklü olan ekran kartı sürücünüzü kaldırmaya yarayan bir araçtır. Programı kullanarak düzgün çalışmayan sürücülerinizi sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz. Sürücüyü başarıyla kaldırdınız. Kuracağınız AMD sürücüleri için: https://www.amd.com/en/support NVIDIA...donanimarsivi.com
Hatta isterseniz ikisini de silinteşekkürler şuanda siliniyor ekran kartı sürücüleri