Ekran kartımın fanını geri takamıyorum (acil)

Arlprt

80+
Reaksiyon skoru
18
arkadaşlar ARKTEK rtx 3070 ekran kartımın fanlarının olduğu kısmı baya tozlandığı için açmıştım ama fan vidalarının arası çok küçük ne yaptıysam takamadım baya 1 saat onla ğraştım ama takamadım ne yapayim nasıl takabilirim boşuna bilgisayarcıyada gitmek istemiyorum

arkadaşlar ARKTEK rtx 3070 ekran kartımın fanlarının olduğu kısmı baya tozlandığı için açmıştım ama fan vidalarının arası çok küçük ne yaptıysam takamadım baya 1 saat onla ğraştım ama takamadım ne yapayim nasıl takabilirim boşuna bilgisayarcıyada gitmek istemiyorum
resmi varmı

Arktek ne la ilk defa duydum sanırım bizim türklerin çinden marka bastırıp gerşrdiği çakma kartlardan

Hr dur korkutmayalım eskiden oem kart üreten firmaymış ama globalde bile pek yayhın değil servis ağı kötüymüş fanı nasıl takarım derken hangi durumda şuan komple mi söktün

Hr dur korkutmayalım eskiden oem kart üreten firmaymış ama globalde bile pek yayhın değil servis ağı kötüymüş fanı nasıl takarım derken hangi durumda şuan komple mi söktün
fan kısmını çıkarttım sadece fanları yerine takamıyorum vida deliği aşırı küçük geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ince, mıknatıslı tornavida çözer
mıknatıslı tornavidayla deniyorum zaten

fan kısmını çıkarttım sadece fanları yerine takamıyorum vida deliği aşırı küçük geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mıknatıslı tornavidayla deniyorum zaten
Nasıl çıkardıysan öyle takman gerek, zor bu arada biliyorum ama olur illaki. Tam olarak bu yüzden ekran kartlarını temizlerken fanları sökmüyorum 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,937
Üyeler
183,191
Son üye
furkqn27
Geri