selamlar ben pc hocasının goat v3 sistemini aldım sistemde 4060 8gb bir ekran kartı var ancak fanlar dönmüyor bazı kartlar düşük derecelerde dönmüyormuş ancak oyun oynarken 60 küsür dereceleride buldum hala dönmüyor sorun nedir acaba
Ekran kartini 70 dereceye kadar zorla eğer donmezse sorun vardırselamlar ben pc hocasının goat v3 sistemini aldım sistemde 4060 8gb bir ekran kartı var ancak fanlar dönmüyor bazı kartlar düşük derecelerde dönmüyormuş ancak oyun oynarken 60 küsür dereceleride buldum hala dönmüyor sorun nedir acaba
50 derecenin altında zaten fanları çalıştırmayı durduruyor. FurMark testini indir. 8X MSAA testine sok hocam o zaman fanlar çalışmaya başlar.selamlar ben pc hocasının goat v3 sistemini aldım sistemde 4060 8gb bir ekran kartı var ancak fanlar dönmüyor bazı kartlar düşük derecelerde dönmüyormuş ancak oyun oynarken 60 küsür dereceleride buldum hala dönmüyor sorun nedir acaba
furmark testine sok 20 dakika boyunca internetten araştırabilirsinselamlar ben pc hocasının goat v3 sistemini aldım sistemde 4060 8gb bir ekran kartı var ancak fanlar dönmüyor bazı kartlar düşük derecelerde dönmüyormuş ancak oyun oynarken 60 küsür dereceleride buldum hala dönmüyor sorun nedir acaba