kanka ona para vermek istemem tekrardankasanin destekledigi.
Alıntıyı görüntüle
33CM.
Alıntıyı görüntüle
uzunlugu. 34 CM.
teknik acidan sigmaz ama boyle kullanan bir arkadas vardi forumda galiba. ismini hatirlamiyorum ama silver uyeydi kendisi.
Kasan cokta guzel degil. degistirmeni tavsiye ederim butcen varsa.
Kasanin icine sigar buyuk ihtimalle ya yine. ama onde cok kucuk bosluk kalir. En kotu dik takarsin.kanka ona para vermek istemem tekrardan
reisim sığar mı yani diyorsun :/Ben o kasaya 3 fanlı gigabyte rtx 3070 ti sığdırmıştım.Düz direk takılmıyor.Eğik bir şekilde temper camın olduğu çerçeveden geçiriyorsun içeride rahat takılıyor
kanka yan sığıcak mı peki bir sıkıntı olmaz değil miKasanin icine sigar buyuk ihtimalle ya yine. ama onde cok kucuk bosluk kalir. En kotu dik takarsin.
Ekran karti sarkma aparatin yoksa al bu arada bu karta sikinti cikartabilir hafif.
Kesin bir şey diyemem de reis benim taktiğin kart diğer ölçüler aynı uzunluk 32 cm imiş ama hatırladığım kadarıyla içerde ön fana kadar 4-5 cm daha boşluk kalıyordu.reisim sığar mı yani diyorsun :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka yan sığıcak mı peki bir sıkıntı olmaz değil mi
anladım hocam valla ne yapıcam bilemedimKesin bir şey diyemem de reis benim taktiğin kart diğer ölçüler aynı uzunluk 32 cm imiş ama hatırladığım kadarıyla içerde ön fana kadar 4-5 cm daha boşluk kalıyordu.