PC başına geçince atayım fotoğraf.Baya yaratıcı bu arada
Nasıl duruyor merak ettim
Zamanla PCIe slotuna ve PCB'ye zarar veriyor.eğik durunca sıkıntı olacağını sanmıyorum
Evet çok büyük bir sıkıntı yok ama eğik durdukça slot da eğilecekeğik durunca sıkıntı olacağını sanmıyorum
TamamdırPC başına geçince atayım fotoğraf.
Zamanla PCIe slotuna ve PCB'ye zarar veriyor.
Ekran kartı hafif olanlar yapmasına gerek yyok diye düşünüyorumEvet çok büyük bir sıkıntı yok ama eğik durdukça slot da eğilecek
Tamamdır
Güzel olmuş tekrardan ama evdeki hiçbir uç kutusu benim kasaya uymuyordu bende lego ile yaptımEkran Kartı Desteği Hazırlama:
İhtiyacımız Olanlar:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
-Bir adet tahta kalemi veya boya kalemi (Bendeki farklı ama boyayacağız yani fark etmez )
-Bir adet eldiven boya elimize bulaşmasın
-Bir adet uç kutusu
Yapılış:
İlk önce uç kutumuzu boyamak için bir kağıtın, peçetenin üstüne alalım koyduğumuz yer boya olmasın. (Boyamadan önce çekmeyi atlamışım)
Ardından boyayalım. Desteğimiz hazır
Sonra desteği kasaya ekran kartımızın altına koyuyoruz.
Alıntıyı görüntüle
5tl'ye daha iyisi çıkmaz sanırım
Görüşlerinizi bekliyorum. Nasıl olmuş?
@rdeMStakeN sağolsun ekran kartımın hafif eğik olduğunu söyledi ben de üşengeçliğimden bir destek koymamıştım. Artık yaptım Fena da durmadı.
ooo hayırlı olsunBiliyom la
Benim 5500xt bugün geliyor bakalım onda ihtiyaç olcak mı desteğe
Güzel olmuş eline sağlık 5tl ile en iyi bu olurdu bence ekran kartıda çok guzel rengi varEkran Kartı Desteği Hazırlama:
İhtiyacımız Olanlar:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
-Bir adet tahta kalemi veya boya kalemi (Bendeki farklı ama boyayacağız yani fark etmez )
-Bir adet eldiven boya elimize bulaşmasın
-Bir adet uç kutusu
Yapılış:
İlk önce uç kutumuzu boyamak için bir kağıtın, peçetenin üstüne alalım koyduğumuz yer boya olmasın. (Boyamadan önce çekmeyi atlamışım)
Ardından boyayalım. Desteğimiz hazır
Sonra desteği kasaya ekran kartımızın altına koyuyoruz.
Alıntıyı görüntüle
5tl'ye daha iyisi çıkmaz sanırım
Görüşlerinizi bekliyorum. Nasıl olmuş?
@rdeMStakeN sağolsun ekran kartımın hafif eğik olduğunu söyledi ben de üşengeçliğimden bir destek koymamıştım. Artık yaptım Fena da durmadı.
Aga bişey sorcam o kartın tam ismi ve modeli ne rx serisinden diye biliyom baya arastirdim ama bulamadımEski ekran kartım