Ekran kartına Driver yüklemeden oyun oynamak sorun çıkarır mı

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
994
Merhaba başlıktan yazdığım gibi ekran kartına Driver yüklemeden oyun oynamanın zararları var mıdır varsa nelerdir. Şimdi gelelim neden Driver yüklemeden çünkü yeni sistem topladım ve ekran kartına param kalmadı bende kuzenimden eski HD 6850 1GB ekran kartını aldım fakat Windows 11 e driver desteği yokmuş bende Windows 10 a geçmek istemiyorum oynayacağım oyun idarelik olarak ZULA

İşlemci: İ3 12100F

Merhaba başlıktan yazdığım gibi ekran kartına Driver yüklemeden oyun oynamanın zararları var mıdır varsa nelerdir. Şimdi gelelim neden Driver yüklemeden çünkü yeni sistem topladım ve ekran kartına param kalmadı bende kuzenimden eski HD 6850 1GB ekran kartını aldım fakat Windows 11 e driver desteği yokmuş bende Windows 10 a geçmek istemiyorum oynayacağım oyun idarelik olarak ZULA

Oyunu açmayabilir açsa bile çok kusurlu açar sürücüsüz bir şekilde.

Windows update deneyin muhtemelen bir driver yükleyecektir .

Sorun çıkarmaz, maksimum performans alamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri