Kasanın arkasını aç oradan içeriğe sokamamış ya da içeri kaçmıştır göreceksin.Vatandan hazir sistem aldim ancak ekran kartina takilan 8 pinli kabloyu göremedim yardimci olur musunuz
Açıkta olan bunları buldumKasanın arkasını aç oradan içeriğe sokamamış ya da içeri kaçmıştır göreceksin.
Karmaşıklığa bak ya. Ben böyle sistem toplasam rahatsız olurdum. Baştan sağma iş yapmış.Açıkta olan bunları buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkası çok karmaşık çok kablo var bulamıyorum şuan
Buldum kabloyu en köşeye saklamışlar bildiğiniz. Şimdi ben bu pci e kablosundan hangisini takmam gerekiyor 2 tane 8 lik var fotodaki gibi.Karmaşıklığa bak ya. Ben böyle sistem toplasam rahatsız olurdum. Baştan sağma iş yapmış.
Yakışıklı poz vermiş pcı e kablosu .Karmaşıklığa bak ya. Ben böyle sistem toplasam rahatsız olurdum. Baştan sağma iş yapmış.
O iki kablodan birini takabilirsin. 6+2 şeklinde diye ayrık o. Lego gibi birleştir tak ekran kartına.Buldum kabloyu en köşeye saklamışlar bildiğiniz. Şimdi ben bu pci e kablosundan hangisini takmam gerekiyor 2 tane 8 lik var fotodaki gibi.
Bir de ilk fotodaki kablo acikta kaldi biyere bagli degil bir anormallik var midir yardimci olur musunuz