Neler Yeni

Yardım Pc Hocası Sistem Ekran Kartı Problemi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
Bütçe
20000
merhaba hayırlı günler yeni sistemini almıştım pc hocasnın geldi ürün ekran kartının ana kart giren kısımdaki bakırların 1 tanesi kalkmış
1735676567051.png

bunun değişimini istedim normal bir şey olduğunu sanmıyorum gaminggentr den sipariş vermiştim bakalım mail attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalmi bu sorun arkadaşlar ?

?

Son düzenleme:

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Arda Teksin

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Arda Teksin
her şey üst üste geliyor şaka gibi , değişim için mail attım bakalım birde onu geçtim monitör aldık ondada ölü piksel var
Geçmiş olsun hocam imzamdaki ikinci kasa geçen sene itopyadan alındı ilk gelmesinde paramparça gelmişti anakart falan 2 ye ayrılmış şekildeydi resim video atarak yenisini istedik yenisini gönderdiler oda temperli cam patlamış olarak gelmişti onuda mail üzerinden belirtik bildiğiniz kargo firması ile görüşün dediler bana o bilgisayarı alırken kırık gelecek denmiyor ben burada son tüketici olarak alıyorum bunları beni böyle birşeyle uğraştırdılar yaklaşık 3 ay içinde yenisini gönderdiler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam imzamdaki ikinci kasa geçen sene itopyadan alındı ilk gelmesinde paramparça gelmişti anakart falan 2 ye ayrılmış şekildeydi resim video atarak yenisini istedik yenisini gönderdiler oda temperli cam patlamış olarak gelmişti onuda mail üzerinden belirtik bildiğiniz kargo firması ile görüşün dediler bana o bilgisayarı alırken kırık gelecek denmiyor ben burada son tüketici olarak alıyorum bunları beni böyle birşeyle uğraştırdılar yaklaşık 3 ay içinde yenisini gönderdiler :D
deme öyle kral valla öyle olursa hevesim gider

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Arda Teksin

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Çağdaş Alkan
merhaba hayırlı günler yeni sistemini almıştım pc hocasnın geldi ürün ekran kartının ana kart giren kısımdaki bakırların 1 tanesi kalkmış
Alıntıyı görüntüle

bunun değişimini istedim normal bir şey olduğunu sanmıyorum gaminggentr den sipariş vermiştim bakalım mail attım.

normalmi bu sorun arkadaşlar ?

?
Arayıp görüştün mü maile biraz geç cevap verebilirler

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,237
İsim
Oğuz Oğuz
her şey üst üste geliyor şaka gibi , değişim için mail attım bakalım birde onu geçtim monitör aldık ondada ölü piksel var
Çok geçmiş olsun.
Arkadaşımda PC hocası sistemini aldı geçen.
Birde MSI monitör aldı ölü piksel çıktı.
Onun sistem daha gelmedi şubede.
Galiba senin kart Asus dual 7700XT

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
Çok geçmiş olsun.
Arkadaşımda PC hocası sistemini aldı geçen.
Birde MSI monitör aldı ölü piksel çıktı.
Onun sistem daha gelmedi şubede.
Galiba senin kart Asus dual 7700XT
aynen o ekran kartı inşallah erkenden gelir

Arayıp görüştün mü maile biraz geç cevap verebilirler
Görüştüm bu gün kapalıymış kargo veremedim
yarın gidip vericem bakalım ne zaman gelicek ekran kartında böyle bir şeyin bana denk gelmesi çok üzücü :(

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Çağdaş Alkan
aynen o ekran kartı inşallah erkenden gelir

Görüştüm bu gün kapalıymış kargo veremedim
yarın gidip vericem bakalım ne zaman gelicek ekran kartında böyle bir şeyin bana denk gelmesi çok üzücü :(
Bu kartlar şüphesiz bakılıp takılıyor onu gördükleri halde taktılar ise çok büyük hata yaptıkları , İnşallah sıkıntı olmadan yenisini gönderirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
Bu kartlar şüphesiz bakılıp takılıyor onu gördükleri halde taktılar ise çok büyük hata yaptıkları , İnşallah sıkıntı olmadan yenisini gönderirler
ekran kartını zaten açıp takıp deniyorlar , kutusu açık bir halde geliyor ve kartı kutusunu açtığımda korumalık kısmı takılı değildi bilmiyorum yani heves kaçırıcı bir olay monitör aldım , ölü piksel çıkıyor pc aldım ekran kartı problem var bakalım hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,478
Üyeler
164,316
Son üye
egmn23
Top Bottom