Neler Yeni

Ekran Kartında Kırmızı Işık Yanması

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
Arkadaşlar sistem bugün elime geçti ekran kartını taktım bilgisayarı çalıştırdım en başta pek dikkat etmedim fakat sonra kırmızı ışığın yandığını gördüm (Bilgisayarı Kapattığımdada yanıyor oluyor) sizce bu normal mi? Ekran kartı Asus NOCTUA 4080

Ekler

• IMG_6982.jpeg
    IMG_6982.jpeg
    1.5 MB · Hit: 58

Gloxy

80+ Bronze
Arkadaşlar sistem bugün elime geçti ekran kartını taktım bilgisayarı çalıştırdım en başta pek dikkat etmedim fakat sonra kırmızı ışığın yandığını gördüm (Bilgisayarı Kapattığımdada yanıyor oluyor) sizce bu normal mi? Ekran kartı Asus NOCTUA 4080
Kanka güç bağlantısı yetersiz olabilir, ekran kartının güç girişini kontrol eder misin, çıkarıp takar mısın eğer imkanın varsa farklı bir güç kablosu ile denersen daha sağlıklı olur

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka güç bağlantısı yetersiz olabilir, ekran kartının güç girişini kontrol eder misin, çıkarıp takar mısın eğer imkanın varsa farklı bir güç kablosu ile denersen daha sağlıklı olur
Yarın bi deneyeyim kral teşekkür ederim

Gloxy

80+ Bronze
Yarın bi deneyeyim kral teşekkür ederim
Rica ederim, kırmızı ışık sorunun çözülmezse başka bir psudan denemeni tavsiye ederim, düşük güç aldığı için yanıyor büyük ihtimal. Kırmızı ışık yanarkende sistemin kullanılması tavsiye edilmiyor haberin olsun. Eğer sorun düzelmiyorsa garantiye yolla gitsin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,008
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom