Yardım Ekran Kartında Yanan Kırmızı Işık

Mergen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
820
Dün birden monitörün görüntüsü gitti ve ekran kartında kırmızı ışık yanmaya başladı. Pc çalışıyor arkadan sesler geliyor fakat görüntü yok. Fişi çekip yeniden başlattığımda da ekran kartı driver ı felan silinmiş oluyor haliyle de 60hz olarak görüyorum. 2 gündür birkaç saatte bir tekrar ediyor. Sebebi ne olabilir sizce yardım ederseniz iyi olur.

Güç yetersizliğinden oluyor genelde. Ekran kartı güç kablosunu çıkarıp tekrar tak düzelir muhtemelen.

Güç yetersizliğinden oluyor genelde. Ekran kartı güç kablosunu çıkarıp tekrar tak düzelir muhtemelen.
Çıkardım taktim kabloları bakalim nolacak.. cevap için teşekkürler

Dün birden monitörün görüntüsü gitti ve ekran kartında kırmızı ışık yanmaya başladı. Pc çalışıyor arkadan sesler geliyor fakat görüntü yok. Fişi çekip yeniden başlattığımda da ekran kartı driver ı felan silinmiş oluyor haliyle de 60hz olarak görüyorum. 2 gündür birkaç saatte bir tekrar ediyor. Sebebi ne olabilir sizce yardım ederseniz iyi olur.
Kartınızın modeli nedir?

6 pin güç bağlantısı çıkmıştır psudan gelen her gangi bir pcl 6 pin güç bağlantısını takın düzgün birşekilde bastırın düzelir beyaz ışık yandıysa takıldı anlamına geliyor kolay gelsin

Hocam belki kablolarda bi sıkıntı olabilir kabloları takarken bükmemeyi deneyin bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri