selamın aleyküm bi sorum var şuanda pcnın güç tuşuna basınca sıkıntısız açılıyor ekran geliyor fakat furmark veya herhangi bi oyun açınca ekran tak diye gidiyor ve res atıyor sebebi ne olabilir bilen varmıdır acaba ?
psunuz kaç watt? ve ekran kartınız nedir?selamın aleyküm bi sorum var şuanda pcnın güç tuşuna basınca sıkıntısız açılıyor ekran geliyor fakat furmark veya herhangi bi oyun açınca ekran tak diye gidiyor ve res atıyor sebebi ne olabilir bilen varmıdır acaba ?
psunuz kaç watt? ve ekran kartınız nedir?
[/QUO
asus gtx 760 oc xılence xp500 normal kullanımda bir problemi yok ilk aldıgımdan beri kullanıyorum tam yük altında bir sorun yok ve 80 derecede calısıyodu. Dün gece oyundayken beyaz ekran verdi reset attı şuandada furmark a girdiğimde veya oyun açtıgımda kırmızı beyaz turuncu gibi farklı renkler çıkarak direk resetliyor psu dan olabilir diye eskisini taktım suanda yinede hala aynı sorun mevcut
i3 2120 8gb ram gtx 760 500gb hdd 500w psusisteminizi yazar mısınız?
hocam belki psunuz arızalı olabilkir güçü yetiştiremiyor olabilir marka model nedir psuMesaj otomatik birleştirildi:
i3 2120 8gb ram gtx 760 500gb hdd 500w psu
dostum ekran kartı yansaydı sistemin hiç çalışmazdıxılence xp500 500w ve everest 350 w psu var ve ikisindede çalıstırdım bu sistemi şuana dek ne bir güç yetmezliği nede başka problem yasadım dün böyle yapmaya başladı.Ekran kartının yandıgından süphe eder oldum böyle bir durum gerçekleşmişmidir ve nasıl anlayabilirim.
e peki nasıl anlayabilirim başka ne yöntem varki acaba anakartın soketindemi sıkıntı vardostum ekran kartı yansaydı sistemin hiç çalışmazdı
valla hocam bilemedim psu yorumlarına baktım çok fazla bilgi yoke peki nasıl anlayabilirim başka ne yöntem varki acaba anakartın soketindemi sıkıntı var
ekran kartının içini açtim içine toz girmiş baya onları temızlıyorum bu etki edermikivalla hocam bilemedim psu yorumlarına baktım çok fazla bilgi yok