Neler Yeni

Ekran Kartında wattman varmı nasıl öğrenirim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar yarın ikinci el rx 6700xt almaya gideceğimde kart 1 1,5 ay önce hepsiburadadan alınmış kutusu faturası tam. Test edip alacağım ama furmark testlerinde wattman hatası belli olmuyormuş bu konuda ne yapabilirim. Oyuna girerek zorlasam kartı desem adamın pc de oyun varmıdır bilemedim. Öneriniz neler ekstra yapmam gereken bir işlem varmi 2.el ekran kartı alırken
Gecenlerde sifiri 8k idi ikinci elde 7800 kötü bence

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
bende asus dual 6700xt almıştım coil whine çıkmıştı iade etmiştim.Kronik galiba bu modelde adamda satıyorsa bu yüzden dolayı olabilir.Ekran kartına yük vererek dene

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
tamam benim sorumu anlamadın galiba kartta watman hatasını nasıl anlayabilirim. wattman hatası varsa o kartı niye alayım ben. Onu soruyorum size nasıl anlaşılır
Wattman ekran kartlık bişi değil zaten driver hatası

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Arkadaşlar yarın ikinci el rx 6700xt almaya gideceğimde kart 1 1,5 ay önce hepsiburadadan alınmış kutusu faturası tam. Test edip alacağım ama furmark testlerinde wattman hatası belli olmuyormuş bu konuda ne yapabilirim. Oyuna girerek zorlasam kartı desem adamın pc de oyun varmıdır bilemedim. Öneriniz neler ekstra yapmam gereken bir işlem varmi 2.el ekran kartı alırken
watman hatası genelde tam sürüm yani beta sürümündeki sürücüleri indirmekten kaynaklanıyor, bu nasıl oluyor dersen adam yazıyor amd ekran kartı driver indir oradan amd sitesine gidiryor en baştaki driveri indiriyor oda zaten beta olan opsional yazar zaten bendede böyle oldu sonradan farkettim bidaha watman yemedim

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
şans bende 3 tane rx kart oldu 3ünde de vardı

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
bende asus dual 6700xt almıştım coil whine çıkmıştı iade etmiştim.Kronik galiba bu modelde adamda satıyorsa bu yüzden dolayı olabilir.Ekran kartına yük vererek dene
%100 yük altında coil whine olmuyor furmak testinde denedim gördüm. Dün gta 5 girdim kart %65 70 80 arası kullanıyordu o zaman ses geliyordu. Lol girdim ondada ses gelmiyordu. Galiba %50 60 üstü kullanınca coil whine başlıyor. kart %100 kullanmadığı sürece ben öyle gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gecenlerde sifiri 8k idi ikinci elde 7800 kötü bence
a.png

En son 4 ay önce 8200 leri gördüş hocam sizin bahsettiğiniz rx 6700xt ler asus dualin değil. Aldığım kart sıfırdı jelatinleri üstündeydi. Faturada adam 2 ay önce 9800e almış hepsiburadadan. Biraz fazla 7800 evet ama yapacak bişi yok coil whine'nı pek takmıyordum. Fanların sesi bastırıyor az çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,445
Üyeler
164,843
Son üye
Jarrod Jaiz
Top Bottom