Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 570
- İsim
- Paşadöner
Arkadaşlar benim ekran kartım 3060ventus2xocMsi sıcaklık değerleri olarak 70-75 geçmiyor sadece ets2 de 77 gördüm ilk defa işlemcim i512400F anakart H610M-E Msi ekran kartimla alakalı asla çözmedigim bir sorun var servise gönderdim kendim denedim her yerini kurcaladım ama olmadı sorun şu bir oyun var low medium high ultra bu oyunda en yüksek fps yi almak için ultrayi açmam gerekiyor ekran kartını kullanımı %98 flan oluyor fps misal 120 oluyor bunu high a cekersem ekran kartı kullanımı %80 lere düşüyor fps de 100 lere medium çekersen ekran kartı %60 lara düşüyor fpsde düşüyor bu sefer fazla fazla takilmalar vs oluyo kısacası bir oyunda takılma olmadan ve sabit. Verimli fps alabilmek için ultra ayarlarda fpsy sabırlı yorum sabitlemessem yine takılmalar yaşayabiliyor her oyunda bu böyle yani nasıl bir problem anlamadım denetim masasını kurcalsixm format attim bi grafik ayarını düşürünce fps nin artması lazım yada takılanların kolay kolay olmaması lazım ben oyunu vsync ile sabitlemek zorunda olmamam lazım sizce problem nedir