Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartından monitöre görüntü gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Esen
Bütçe
25
Merhaba dostlar, itopyadan aldığım sistemde tüm bağlantıları yapmama rağmen ekran kartının fanları ilk açılışta dönüyor ve sonrasında duruyor. Ekrana ise görüntü hiç gelmiyor yalnızca no signal uyarısı görebiliyorum. Sistem freedos olduğu için görüntü gelmediğinden windows kurulumu bile yapamadım. Yardımcı olur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Aydın
Merhaba dostlar, itopyadan aldığım sistemde tüm bağlantıları yapmama rağmen ekran kartının fanları ilk açılışta dönüyor ve sonrasında duruyor. Ekrana ise görüntü hiç gelmiyor yalnızca no signal uyarısı görebiliyorum. Sistem freedos olduğu için görüntü gelmediğinden windows kurulumu bile yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
dostum ekran kartının fanları zaten 60 dereceyi geçtikten sonra dönmeye başlar bende 4070 var öyle oluyor. + monitorden display portsa tuştan tekrar seç onu veya hdmi takiliysa onu sec tekrar olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Esen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum ekran kartının fanları zaten 60 dereceyi geçtikten sonra dönmeye başlar bende 4070 var öyle oluyor. + monitorden display portsa tuştan tekrar seç onu veya hdmi takiliysa onu sec tekrar olur
Daha önce monitöre displayporttan bağlıyordum eski sistemimi. Yeni sistemde hem hdmi hem displayporttan bağlamayı denedim iki türlü de sonuç alamadım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Hazır sistem mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Aydın
Daha önce monitöre displayporttan bağlıyordum eski sistemimi. Yeni sistemde hem hdmi hem displayporttan bağlamayı denedim iki türlü de sonuç alamadım.
dostum monitorun yanindaki tusa bas ordan displayi seç tekrar sec ustune bas yani

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Rick Baba

Sistemin tamamen elektrikten çıkar bi 5 dk bekle, Ekran kartını çıkar bios pilini çıkar, Kablo bağlantılarına düzgünce yapıp start verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Esen
Bahsettiğiniz gibi yaptım fakat bir değişiklik yok. Ekran kartına display port ile bağladım monitör bağlantı ışığı olarak beyaz ışığı yakıyor daha sonra sinyal yok deyip turuncu yakıyor ve ekranı vermiyor. Hala sorunu çözemedim.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Rick Baba
Bahsettiğiniz gibi yaptım fakat bir değişiklik yok. Ekran kartına display port ile bağladım monitör bağlantı ışığı olarak beyaz ışığı yakıyor daha sonra sinyal yok deyip turuncu yakıyor ve ekranı vermiyor. Hala sorunu çözemedim.

Ramların tam oturmamış olma ihtimali var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom