Ekran kartından tam verim alamıyorum

Alph4

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle selamlar şuanda kullanmakta olduğum gtx 1650 ekran kartına sahibim ekran kartımdan bir türlü tam verim alamıyorum valorantta yüzde 10 ile 15 arası gidip geliyor bu arada işlemcim r5 2600 ekran kartımın herşeyi güncel valorantta 55 derecede çalışıyor işlemci 80 ile 85 derecede her yolu denedim ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirim aşağıya timespy testinin sonucunu bırakıyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-13 214143.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-13 214143.png
    687 KB · Hit: 94
Öncelikle selamlar şuanda kullanmakta olduğum gtx 1650 ekran kartına sahibim ekran kartımdan bir türlü tam verim alamıyorum valorantta yüzde 10 ile 15 arası gidip geliyor bu arada işlemcim r5 2600 ekran kartımın herşeyi güncel valorantta 55 derecede çalışıyor işlemci 80 ile 85 derecede her yolu denedim ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirim aşağıya timespy testinin sonucunu bırakıyorum
valorant işlemci tabanlı bir oyun ekran kartını ahım şahım kullanmaz grafikli oyunlara girersen kullanır

valorant işlemci tabanlı bir oyun ekran kartını ahım şahım kullanmaz grafikli oyunlara girersen kullanır
işlemci tabanlı ancak bu kadar ekran kartının düşük kullanılması normal değil almam gereken fps i alamıyorum ve drop yiyorum

Bu valo tayfa neden haftada 5 kere bu konuyu açıyor? İşlemci alın canlarım.Oyun o kadar çöp ki grafik kartı çalışmaya yeltenmiyor.

Bu valo tayfa neden haftada 5 kere bu konuyu açıyor? İşlemci alın canlarım.Oyun o kadar çöp ki grafik kartı çalışmaya yeltenmiyor.
Sorun valorantta değil sen demek istediğimi tam anlamamışsın valorant gibi düşük grafikli bir oyunda bile bu fpsleri veriyor diğer oyunlardan bahsetmiyorum bile sana en dandik oyun olarak valorantı söyledim bir bilgin yoksa yorum yazma buradı forum yardımlaşma yeri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun valorantta değil sen demek istediğimi tam anlamamışsın valorant gibi düşük grafikli bir oyunda bile bu fpsleri veriyor diğer oyunlardan bahsetmiyorum bile sana en dandik oyun olarak valorantı söyledim bir bilgin yoksa yorum yazma burası forum yardımlaşma yeri

sorun tam olarak valorantta aslında. İşlemciye fazla yük bindirirken görüntü işlemek için gpuyu çok az kullanıyor. git bi gta 5 aç bakalım eski olmasına rağmen gpu kullanımın kaç oluyor

Geri