Herşeyi fulleyerekBende rx580 var, ben bu karttan nasıl tam verim alabilirim? Mesela valorant oynuyorum , 1024*768 de 130 civarı, 1920*1080 yine 130 civarı
Herşeyi fulleyerek
r3 3200g
r3 3200g
Ekran kartını daha bugün 2.ele aldım, eğer denk gelmeseydi birkaç ay daha apu düşünüyordumfps oyunları daha çok tepkime ile alakalı olduğu için genelde işlemci tüketirler. r3 3200g işlemciyi umarım sisteme sen almamışsındır. ekran kartın varken APU sistem gereksiz
Yani birazcık oc yapılabilir ama önce gğzel bi soğutucu alarak.Ekran kartını daha bugün 2.ele aldım, eğer denk gelmeseydi birkaç ay daha APU düşünüyordum
sonradan almış olabileceğini neden düşünmüyorsunuz parayı öyle herkes kolay bulmuyor.fps oyunları daha çok tepkime ile alakalı olduğu için genelde işlemci tüketirler. r3 3200g işlemciyi umarım sisteme sen almamışsındır. ekran kartın varken APU sistem gereksiz
sistem toplama olayı genelde bekleyip hepsi bir anda alındığı için parçaların olabilir. şahsen ben 5 hafta ekran kartı indirime girsin diye bekledim o 5 hafta da tek ekran kartım eksikti öyle durdu kasa boş boş. fakat sabrettim ev düzgün bi sisteme kavuştum.Yani birazcık oc yapılabilir ama önce gğzel bi soğutucu alarak.
sonradan almış olabileceğini neden düşünmüyorsunuz parayı öyle herkes kolay bulmuyor.