Neler Yeni

Yardım Ekran Kartını 90-95 Derecede Kullandım !

Ysuflix

80+ Gold
Merhabalar afterburnerden oto fanı kapatmıştım fan %30 devirde yaklaşık 40 dakika falan kullandım maximumda 96 derece görmüş fifa oynuyodum maçta yüke giriyor menüde girmiyor kariyerde menüdede çok takılıyorum sürekli 90larda kullanmadım yani. bi sorun yok şuan sizce sorun yaratır mı ?

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Tek seferlik çıkmadan bir şey olacağını sanmam ama sabit o değerlerde kullanırsan uzun vadede ömrünü kısaltabilirsin birdaha fan devrini %30 da unutmazsın artık :)

Ferhxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ferhat
Merhabalar afterburnerden oto fanı kapatmıştım fan %30 devirde yaklaşık 40 dakika falan kullandım maximumda 96 derece görmüş fifa oynuyodum maçta yüke giriyor menüde girmiyor kariyerde menüdede çok takılıyorum sürekli 90larda kullanmadım yani. bi sorun yok şuan sizce sorun yaratır mı ?
30 40 dakika o cihazın toplam ömrünün %0.1 i bile değil herhangi bir sorun yaratıcağını düşünmüyorum

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek seferlik çıkmadan bir şey olacağını sanmam ama sabit o değerlerde kullanırsan uzun vadede ömrünü kısaltabilirsin birdaha fan devrini %30 da unutmazsın artık :)
yok yok asla unutmam A tuşu var ya ona tıklamışım farketmeden açtım geri
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 40 dakika o cihazın toplam ömrünün %0.1 i bile değil herhangi bir sorun yaratıcağını düşünmüyorum
bende öyle düşünüyorum ama bi sormak istedim içim rahat etsin diye

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bir sorun olsaydı çoktan olmuştu.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Sorun çıkmamış, çıkmayacak gibi görünüyor.
Üst deki arkadaşın dediği gibi insanlar nasıl kullanıyor emektarlarını sizinki hiç bir şey.

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çıkmamış, çıkmayacak gibi görünüyor.
Üst deki arkadaşın dediği gibi insanlar nasıl kullanıyor emektarlarını sizinki hiç bir şey.
hocam bu laptop değil masaüstü bi gpu ve 96 derece çok fazla kısa süre kullandım ama yinede endişe ettirdi valla

Laptopumun ekran kartını 90 derece de 10 sene kullandım.Emektar yaşıyor hala.
:D iyi dayanmış hocam bi bakım yap kendine gelsin

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
hocam bu laptop değil masaüstü bi gpu ve 96 derece çok fazla kısa süre kullandım ama yinede endişe ettirdi valla

:D iyi dayanmış hocam bi bakım yap kendine gelsin
Hayır 1 hafta farketmezsin tehlikeli sorun olabilir ancak kısa süredei bir şey yapmıyorken bir şey olma ihtimali mantıksız. Olmamış zaten sakin..

Ysuflix

80+ Gold
Hayır 1 hafta farketmezsin tehlikeli sorun olabilir ancak kısa süredei bir şey yapmıyorken bir şey olma ihtimali mantıksız. Olmamış zaten sakin..
tamamdır hocam sağolasın

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Kartın imanı gevremiştir sadece.Bir şey olmaz.

Ysuflix

80+ Gold
arkadaşlar bu auto ayarı yine kapanmış 94 derece çalışmış 25 dk aralıksız önceside 80 85lerde sorun olmaz dimi ya fan tamamen kapalı değildi bu arada %30 da kendi ayarım var fanda garanti var zaten de bişe olması üzer yani

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Afterburner'ı kapat. Fan ayarı fabrikasyonel olarak nasılsa öyle kalsın. Birkaç saat yüksek sıcaklıkta kalan bileşenler bozulmuş olsaydı tüm bilgisayarlarım emekli olurdu şu an. Yüksek sıcaklık uzun vadede donanımlara zarar verir. Yüksek sıcaklıktan kastım 100 derece ve altı. Yoksa Dell laptopların eski modellerinden bazıları 115 dereceye kadar çıkabiliyor.

Top Bottom