- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekran kartını tam takmamışım çok narin davranıyordum kırmamak için şimdi hafif bastırdım tam oturdu. Şu an fanlar dönüyor ama Led hala yanmadı. Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.kartın fanları dönmez ama ledlerin yanması gerekiyordu.
ekran kartını takarken uzun çentikli kısmı önce takıp diğer tarafı sonra oturtmak gerekiyor. 6-8 pin güç girişlerinin doğruluğundan eminsen montaj konusunda hata olabilir.
Yeni toplanan sistemlerde parçaların birbirlerini tanıması için bir süre çalışması gerekiyor bazen. mesela işlemci falan değiştirdiğinde bilgisayar geç açılır,bazen 2 3 kez restart atar (bende işlemci fanının ledleri yanmamıştı başta mesela). anakart üzerinde parçaların tanınması için bir süre geçmesi gerekiyor yani bununla ilgili de olabilir.
ancak ledlerin yanmaması bana doğal gelmedi. güç kablolalarını eksik bağlasan bile ledlerin doğrudan anakarttan elektrik aldığını duymuştum. montajda problem olabilir. Şimdiden kesin hüküm vermek yerine monitörünü bekle ve o da gelince tam bir kurulumdan sonra başlat.
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ekran kartını tam takmamışım çok narin davranıyordum kırmamak için şimdi hafif bastırdım tam oturdu. Şu an 3 fan dönüyor sadece ledleri yanmadı.bastırman lazım bilmiyorsan bırak kırarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi ucu girip diğer klipsi oturtamıyorsun muhtemelen