N NickName1 80+ Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 72 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Burak şahi 16 Ocak 2021 #1 Ekran da bir sorun var ekran kartını çıkarıp takmayı düşünüyorum bir sıkıntı olurmu ekran kartını söküp geri takmamda ?
Ekran da bir sorun var ekran kartını çıkarıp takmayı düşünüyorum bir sıkıntı olurmu ekran kartını söküp geri takmamda ?
Road of Death 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 574 Dahası Reaksiyon skoru 178 İsim Berat 16 Ocak 2021 #2 Bursk yazmış: Ekran da bir sorun var ekran kartını çıkarıp takmayı düşünüyorum bir sıkıntı olurmu ekran kartını söküp geri takmamda ? Devamı için tıklayın... kuralına uygun yaparsanız hayır
Bursk yazmış: Ekran da bir sorun var ekran kartını çıkarıp takmayı düşünüyorum bir sıkıntı olurmu ekran kartını söküp geri takmamda ? Devamı için tıklayın... kuralına uygun yaparsanız hayır
N NickName1 80+ Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 72 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Burak şahi 16 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Road of Death yazmış: kuralına uygun yaparsanız hayır Devamı için tıklayın... Kuralına uygun derken? Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Ocak 2021 Doğru adımları söylerseniz çok sevinirim pek bilgili değilim bu konuda
Road of Death yazmış: kuralına uygun yaparsanız hayır Devamı için tıklayın... Kuralına uygun derken? Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Ocak 2021 Doğru adımları söylerseniz çok sevinirim pek bilgili değilim bu konuda