ekran kartını dik yerleştirmenin artısı var mı ve nasıl yapılıyor başka aparat mı lazım
Fps düşüşü yaşanıyor diye duymuştumekran kartını dik yerleştirmenin artısı var mı ve nasıl yapılıyor başka aparat mı lazım
Dikey ekran kartı aparatı lazım, ufak bir Fps düşüşü oluyor.ekran kartını dik yerleştirmenin artısı var mı ve nasıl yapılıyor başka aparat mı lazım
Evet öyle ama Ekran kartı güzel bir modelse Gamerock gibi, çok muhteşem gözüküyor.hem fps düşüşü olacak hem 500tl vercem aparat içinçok saçma
Katılıyorum 500₺ cidden çok fazla 150-200₺ olsa alınırdı.bende rog rx570 var bana göre bunun görüntüsü de güzel ama yinede 500tl çok fazla
kasanın desteklemesi nasıl oluyor ve 150-200tl civarında ürünler yok muKatılıyorum 500₺ cidden çok fazla 150-200₺ olsa alınırdı.
Ben kendi sistemime de almayı düşünüyorum. Bence çok şık, tabi kasanın da desteklemesi lazım.
150-200₺'ye var mı bilmiyorum, bulamadım.kasanın desteklemesi nasıl oluyor ve 150-200tl civarında ürünler yok mu
2.3 FPS düşmesi dışında sıkıntı yok.Fps düşüşü yaşanıyor diye duymuştum
kasamın destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım150-200₺'ye var mı bilmiyorum, bulamadım.
360 küsür TL'ye bu var.
Kasa desteğin yoksa bu aparatı kullanamazsın. Örneğin P500A'da bu aparatı kullanmak istediğinde cama çok yakın oluyor diye duymuştum. Helios'ta falan rahatlıkla kullanılabiliyor. Başka hangi kasalar destekliyor bilmiyorum.
Kasa özelliklerinize internetten bakarak öğrenebilirsiniz.kasamın destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım