Neler Yeni

EKRAN KARTINI GUNCELLEDIM ÇOK KOTÜ OLDU

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
yok arkadaslar bıos guncelledim sorun aynı devam ediyor sınırım bozuldu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
rx6700 kullanıyorum bende hiç bir zaman watman yada başka bir hata olmadı. yeni driver kurarken bütün oyunlara tek tek girip 2 dk oynamanızı tavsiye ederim önbelleğe alıyor çünkü kasmalar normal sonradan düzeliyor.

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
rx6700 kullanıyorum bende hiç bir zaman watman yada başka bir hata olmadı. yeni driver kurarken bütün oyunlara tek tek girip 2 dk oynamanızı tavsiye ederim önbelleğe alıyor çünkü kasmalar normal sonradan düzeliyor.
hocam en az 1 saat oynamısımdır ama degısen bırsey yok

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Hocam driver adrenalin edition me pro edition mu? Pro olanı önermiyorum.

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
Hocam driver adrenalin edition me pro edition mu? Pro olanı önermiyorum.
adrenalın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve extra olarak su an valorant denıyorum kasanın sesı arttı

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
1) Öncelikle bunu indirin, ardından ekran kartınızın sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce linkte verdiğim Amd Uninstallerı kullanın, bununla driver'ı güvennli modda sileceksin. Güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz ekran kartı sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.) Bu yüzden interneti kapatmadan önce hem verdiğim linklte ki programı indirin hemde driver sürümünüzü.
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Varsayılan olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce linkte verdiğim Amd Uninstallerı kullanın, bununla driver'ı güvennli modda sileceksin. Güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz ekran kartı sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.) Bu yüzden interneti kapatmadan önce hem verdiğim linklte ki programı indirin hemde driver sürümünüzü.
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Varsayılan olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
deneyecegim hocam yarina kaldi bakalim inşallah olur

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
şuan denedım yıne bısey degısmedi
kafayı yemek uzereyım bilgisayardan soğudum...

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
şuan denedım yıne bısey degısmedi
kafayı yemek uzereyım bilgisayardan soğudum...

Dostum tam olarak sorunu ayrıntılı anlatır mısın? Mesela eski hali nasıldı şimdi ne oldu?

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
Dostum tam olarak sorunu ayrıntılı anlatır mısın? Mesela eski hali nasıldı şimdi ne oldu?
hocam pc dusuk bı sıstem deıl valo oynuyoum r5 5600 var ekran kartına guncelleme gelıyordu daha onceden de yaptım kasmalar donmalar oldu bı daha yapmadım gecenlerde yaptım goruntunun akıcılıgı felan hersey gitti bios guncelledım ekran kartı drıver sıldım yukledım degısmedı karsıma adam cıkınca ve ya ates edınce donuyor kasılıyor ekranın akıcılıgı gitti ekran kartı da shapıre pulse rx6700 oc abdullah abının ımzalı sıstemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,327
Üyeler
164,477
Son üye
burhankulum709
Top Bottom