Video izleyebilirsin orda daha iyi anlatırlar kolay zaten takmasıhazır sistem geldi ama ekran kartını nereye takıcam nasıl takıcam hiç bilmiyorum bilen varmı?
bu dediklerimi becerebilirmiyim bilmiyorum çok sıkıntılıEkran kartının altında plastik bir koruyucusu olur onu çıkart.
Üzerine statik elektrik yapacak kazak vs varsa çıkar.
Ekran kartındaki çentiği ana kartında takacağın çentikle eşitle sonra dışarıya hdmi vs vereceğin arka tarafı da kasa tarafında hizala.
İkisini de yaptıktan sonra yavaşça bastır ve kilitle. Sonra vidasını dışarıdan sabitle ve güç kablosunu tak.
çok karışık duruyor hocamVideo izleyebilirsin orda daha iyi anlatırlar kolay zaten takması
Sıkıntılı bir durum yok. Çentiği aç kartı tak kasaya vidala ve güç kablosunu tak. Bu kadar basit.bu dediklerimi becerebilirmiyim bilmiyorum çok sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok karışık duruyor hocam
hocam bu ne işe yarar ekran kartını yerine oturttum vidalama yerini bulamadim amaAnakart üzerinde ufak bir klips var önce onu kaldır. Sonra ekran kartını yuvasına güzelce oturt. Zor bir şey değil
hocam bu ne işe yarar ekran kartını yerine oturttum vidalama yerini bulamadim ama