Arkadaşlar yeni sistem topladim daha monitör almadım ekran kartınida duzgun taktığımı düşünüyorum ama sistemi calistirdigim zaman fanları 10 15 sn donuyor sonra duruyor bi sorunmu var ben tam anlamiyorumda yardımcı olursanız sevinirim
Ekran kartı nedir yeni nesil Bişey ise pc açılırken fanlar döner sonra durur, tekrar çalışması için ekran kartına göre değişir 50 60 derecede çalışırArkadaşlar yeni sistem topladim daha monitör almadım ekran kartınida duzgun taktığımı düşünüyorum ama sistemi calistirdigim zaman fanları 10 15 sn donuyor sonra duruyor bi sorunmu var ben tam anlamiyorumda yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar yeni sistem topladim daha monitör almadım ekran kartınida duzgun taktığımı düşünüyorum ama sistemi calistirdigim zaman fanları 10 15 sn donuyor sonra duruyor bi sorunmu var ben tam anlamiyorumda yardımcı olursanız sevinirim
Evet söyle de ona göre cevap verelim.Ekran kartı nedir yeni nesil Bişey ise pc açılırken fanlar döner sonra durur, tekrar çalışması için ekran kartına göre değişir 50 60 derecede çalışır
Modelini bilmiyoruz belki sıkıntılı olabilir?Kart ısınmadıkça fanları açmıyor.
Rtx 2060 kullanıyor.Modelini bilmiyoruz belki sıkıntılı olabilir?
2060 ben çok anlamiyorumdaEkran kartı nedir yeni nesil Bişey ise pc açılırken fanlar döner sonra durur, tekrar çalışması için ekran kartına göre değişir 50 60 derecede çalışır
Yeni kartlarda (Firmasına göre değişebilir) belli bir dereceyi geçmeyince fanlar çalışmaz genellikle 50 veya 60 derece oluyor. İlk PC'yi açınca fanlar döner sonra durur. Monitör ile test edip emin olun. Sıkıntı yoktur.2060 ben çok anlamiyorumda