Neler Yeni

Ekran kartını yanlış mı taktım

Cem20013

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cem
Arkadaşlar yeni sistem topladim daha monitör almadım ekran kartınida duzgun taktığımı düşünüyorum ama sistemi calistirdigim zaman fanları 10 15 sn donuyor sonra duruyor bi sorunmu var ben tam anlamiyorumda yardımcı olursanız sevinirim

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Deniz Bey
Arkadaşlar yeni sistem topladim daha monitör almadım ekran kartınida duzgun taktığımı düşünüyorum ama sistemi calistirdigim zaman fanları 10 15 sn donuyor sonra duruyor bi sorunmu var ben tam anlamiyorumda yardımcı olursanız sevinirim
Ekran kartı nedir yeni nesil Bişey ise pc açılırken fanlar döner sonra durur, tekrar çalışması için ekran kartına göre değişir 50 60 derecede çalışır

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Ekran kartı nedir yeni nesil Bişey ise pc açılırken fanlar döner sonra durur, tekrar çalışması için ekran kartına göre değişir 50 60 derecede çalışır
Evet söyle de ona göre cevap verelim.

oalaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Orhan Alaydın
Kart ısınmadıkça fanları açmıyor.

YunusOZ

80+ Bronze
2060 ben çok anlamiyorumda
Yeni kartlarda (Firmasına göre değişebilir) belli bir dereceyi geçmeyince fanlar çalışmaz genellikle 50 veya 60 derece oluyor. İlk PC'yi açınca fanlar döner sonra durur. Monitör ile test edip emin olun. Sıkıntı yoktur.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Sistemi ilk topladığınızda açılışta bekletiyor diye biliyorum

Top Bottom