benim bildiğim oyunda normal boşta bu kadar çalışması bence çok normal değil ve bilgisayarda anlık olarak fan sesi artıp azalıyor sıkıntı yaratmaz mı?gpu/memory clock hızlarının böyle çalışması normal değil mi? benim şimdiye kadar kullandığım her bilgisayar böyle. bence endişe edilecek bir durum yok.
fan sesinin artıp azalmasına bir şey diyemeyeceğim. sıcaklıkları takip edin, fan sesi hangi sıcaklıkta azalıp artıyor ona bakın. onun dışında benim masaüstü bilgisayarım ve dediğim gibi daha önceden kullandığım tüm bilgisayarlarda hep böyleydi.benim bildiğim oyunda normal boşta bu kadar çalışması bence çok normal değil ve bilgisayarda anlık olarak fan sesi artıp azalıyor sıkıntı yaratmaz mı?
Sıcaklık ta değişim çok az oluyor oda 40 tan max 43 e çıkıyor boşta fan sesi artarken değişme olmuyor sıcaklıkta.fan sesinin artıp azalmasına bir şey diyemeyeceğim. sıcaklıkları takip edin, fan sesi hangi sıcaklıkta azalıp artıyor ona bakın. onun dışında benim masaüstü bilgisayarım ve dediğim gibi daha önceden kullandığım tüm bilgisayarlarda hep böyleydi.