Neler Yeni

EKRAN KARTININ SÜRÜCÜSÜ HER YENİDEN BAŞLATMADA SIFIRLANIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Akman
Arkadaşlar bir ekran kartım var asus gt640 bozulmaya yüz tutuyor. Ama şuanlık elimden başka bir kart almak gelmiyor zaten sistemim eski diye yeni bir sistem alırım daha iyi diyorum. Soruna gelecek olursak daha öncede yazmıştım ekran kartı ısınınca kendiliğinden kapanıyordu 60 derecede neyse onu hallettim ama şimdide ekran kartının sürücüsü her bilgisayarı yeniden açtığımda sıfırlanıyor ddu ile silip en son sürücüsünü yükledim ama yine aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bir ekran kartım var asus gt640 bozulmaya yüz tutuyor. Ama şuanlık elimden başka bir kart almak gelmiyor zaten sistemim eski diye yeni bir sistem alırım daha iyi diyorum. Soruna gelecek olursak daha öncede yazmıştım ekran kartı ısınınca kendiliğinden kapanıyordu 60 derecede neyse onu hallettim ama şimdide ekran kartının sürücüsü her bilgisayarı yeniden açtığımda sıfırlanıyor ddu ile silip en son sürücüsünü yükledim ama yine aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım
Bu arada bazen restart atınca düzeliyor ve sorun ortadan kalkıyor

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Virüs var büyük ihtimalle format atın.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
tabii ki olabilir ama son zamanlarda hiç virüs bulaşabilecek bir şeyler yapmadım sadece ekran kartım bozulduktan sonra olmaya başladı
Ekran kartının ayarları ile oynadınız mı bios üzerinden ?

Úrsula Corberó

80+ Bronze

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Anakart zaten eski pc 14 yıllık hepsi tüm sürücüler güncel sadece ekran kartının sürücüsü güncel değilmiş onu güncelledim
Pc çok eskiymiş o bilgisayarda sorun aramak insanı deli eder sen en baştan temiz bir kurulum yap aklıma başka bir şey gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Akman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc çok eskiymiş o bilgisayarda sorun aramak insanı deli eder sen en baştan temiz bir kurulum yap aklıma başka bir şey gelmiyor.
Hocam insan deli oluyor gerçekten 2 haftadır kafayı yedim yük altınds kapanıyor diye macunu yeniledim yeni fan taktım kasanın içi soğuk olsun diye neyse halloldu ama baştan kurulum yapmak tamamen eziyet hdd zaten bir sürü bad sector var ama yüzde 90 sağlıklı ama bide bana sor :)

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Hocam insan deli oluyor gerçekten 2 haftadır kafayı yedim yük altınds kapanıyor diye macunu yeniledim yeni fan taktım kasanın içi soğuk olsun diye neyse halloldu ama baştan kurulum yapmak tamamen eziyet hdd zaten bir sürü bad sector var ama yüzde 90 sağlıklı ama bide bana sor :)
Yeni pc alamazmısınız ya 14 yıllık pc.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Akman
Yeni pc alamazmısınız ya 14 yıllık pc.
Hocam maddi durumumuz iyi ama malese her ay yeni bir macera yaşıyoruz geçen ay hgs de plakayı yanlış yazmışlar 1500 tl borç ödedik mobilyalarımız 15 senelikti kapılarımı 30 senelik onları değiştirdik arabamız 2000 model olduğu için ara sıra arızalanıyor onads para gidiyor babamın silah ruhsat işleri var onlar var velhasıl kelam her sene olduğu gibi seneye inşallah 😂

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Hocam maddi durumumuz iyi ama malese her ay yeni bir macera yaşıyoruz geçen ay hgs de plakayı yanlış yazmışlar 1500 TL borç ödedik mobilyalarımız 15 senelikti kapılarımı 30 senelik onları değiştirdik arabamız 2000 model olduğu için ara sıra arızalanıyor onads para gidiyor babamın silah ruhsat işleri var onlar var velhasıl kelam her sene olduğu gibi seneye inşallah 😂
İnşallah kendiniz çalışıp alırsanızanı oynarken de bir okadar mutlu olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Akman
Teşekkür ederim şu okul bi bitsinde ondan sonra inşallah temennileriniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,428
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom