beratakman41
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Berat Akman
Arkadaşlar bir ekran kartım var asus gt640 bozulmaya yüz tutuyor. Ama şuanlık elimden başka bir kart almak gelmiyor zaten sistemim eski diye yeni bir sistem alırım daha iyi diyorum. Soruna gelecek olursak daha öncede yazmıştım ekran kartı ısınınca kendiliğinden kapanıyordu 60 derecede neyse onu hallettim ama şimdide ekran kartının sürücüsü her bilgisayarı yeniden açtığımda sıfırlanıyor ddu ile silip en son sürücüsünü yükledim ama yine aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bazen restart atınca düzeliyor ve sorun ortadan kalkıyorArkadaşlar bir ekran kartım var asus gt640 bozulmaya yüz tutuyor. Ama şuanlık elimden başka bir kart almak gelmiyor zaten sistemim eski diye yeni bir sistem alırım daha iyi diyorum. Soruna gelecek olursak daha öncede yazmıştım ekran kartı ısınınca kendiliğinden kapanıyordu 60 derecede neyse onu hallettim ama şimdide ekran kartının sürücüsü her bilgisayarı yeniden açtığımda sıfırlanıyor ddu ile silip en son sürücüsünü yükledim ama yine aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım